ترکیبات رشته کادایف خیلی سادهست. اگه که رشته کادایف برای خرید پیدا نکردید یا اصلا دوست دارید خودتون تو خونه رشته ی کادایف خانگی درست کنید، این مطلب برای شماست. این رشته کادایف رو درست کنید و بعد باهش یه باقلوای خوشمزه درست کنید.
در ادامه با دستور تهیه رشته کادایف خانگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه رشته کادایف در منزل
- آرد سفید 2 پیمانه
- نشاسته ذرت 1 پیمانه
- آب هم دمای محیط 2 پیمانه
- روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
- نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
- بطری کوچک (آب معدنی) 1 عدد
طرز تهیه رشته کادایف در منزل
مرحله اول، مخلوط کردن مواد
برای شروع ابتدا آرد و نشاسته رو الک کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس نمک رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا خوب با هم مخلوط بشن.
سپس آب هم ولرم و روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
برای اینکه مواد خوب مخلوط بشه و گلوله گلوله نشه، میتونید مواد رو با گوشتکوب برقی میکس کنید یا مواد رو داخل داخل مخلوط کن بریزید و حدود یک دقیقه میکس کنید تا کامل مخلوط و یکدست بشه.
وقتی که مواد کامل با هم مخلوط شد، باید مواد رو از صافی رد کنید.
در ادامه روی ظرف رو بپوشونید و حدود بیست دقیقه در دمای محیط بذارید تا استراحت کنه.
مرحله دوم، پختن رشته کادایف
درب بطری آب معدنی کوچک رو با کمک یه سوزن تمیز سه تا سوراخ ایچاد کنید به طوری که مایه رشته کادایف ازش رد بشه. برای راحتی بیشتر میتونید سوزن رو با انبردست بگیرید و روی شعله گاز داغ کنید تا راحت درب بطری رو سوراخ کنه.
همچنین میتونید از قیفهای مخصوص قنادی هم استفاده کنید. اما بطری آب معدنی همه جا پیدا میشه. اگه از قیف قنادی استفاده میکنید، با قیچی آشپزخونه یک سوراخ خیلی کوچیک سر قیف ایجاد کنید به طوری که مواد از داخلش راحت بیرون بیاد، اما سوراخ نباید خیلی بزرگ باشه چون رشتههای کادایف ضخیم میشه و هر قدر که رشتههای کادایف نازکتر باشه در آخر کیفیت دسر یا باقلوامون بیشتر و بهتر میشه.
سپس مایه رشته کادایف رو با استفاده از یک قیف داخل بطری بریزید و بطری رو پر کنید.
یک تابه تفلون رو روی حرارت کم ولی نه خیلی کم بذارید و زمان بدید تا تابه گرم بشه. از مرکز تابه شروع به ریختن مواد کنید.
کمی صبر کنید. وقتی که دیدید رشتهها دارن از تابه کمی جدا میشن، یعنی که رشته کادیف آماده شده و باید از تابه خارج کنیم. چند بار که مواد رو بریزید متوجه میشید و زمان پختش دستتون میاد.
دقت کنید که نه زود و قبل از پخت بهش دست بزنید چون که خمیری هست و به تابه چسبیده و نه دیر چون که زود خشک میشه.
رشتهها رو بعد از پخت روی دستمال تمیز بذارید و بعد از آماده شدن داخل نایلون بریزید تا که خشک نشن.
همچنین میتونید رشتهها رو داخل فریزر هم نگهداری کنید. ولی اگه به مقدار کم و قبل از هر بار مصرف تازه درست کنید خیلی بهتره. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
دستور پختهای پیشنهادی: