این کیک بلژیکی سه رنگ موجدار که به کیک بلژیکی معروفه خیلی ساده است که فقط نکاتش باید رعایت بشه، خودم یبار این کیک رو خراب کردم، چون اون قلق اصلی سه رنگ کردنش رو نگفته بودن که چیکار کنیم تا خمیر نشه و تناسب مواد حفظ بشه. تجربه ام رو براتون نوشتم تا با خیال راحت درستش کنید. از جذابیت های این کیک بلژیکی سه رنگ اینه که هر برشش یه طرح داره.

مواد لازم برای تهیه کیک بلژیکی

  • آرد دو لیوان
  • بیکینگ پودر یک‌ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ چهار عدد
  • وانیل یک قاشق مرباخوری
  • شکر یک لیوان
  • شیر یک لیوان
  • روغن مایع سه چهارم لیوان
  • پودر کاکائو و نسکافه هر کدوم یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک بلژیکی

طرز تهیه کیک بلژیکی

برای شروع ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک بکنید و بذارین کنار. تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن آنقدر بزنید که حجیم بشه.

روغن و شیر دستور رو بهش اضافه کنید مخلوط کنید. حالا ترکیب آرد رو تو دو سه مرحله بهش اضافه کنید و هم بزنید و یکدست کنید.

مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید یک قسمتش ساده میمونه. برای قسمت کاکائویی، یک قاشق پودر کاکائو رو با الک به مواد اضافه کنید هم بزنید (من با آب جوش مخلوط کرده بودم که بافتش خراب شد، شما اینکار رو نکنید.)

برای قسمت نسکافه، یک‌ قاشق نسکافه رو با دو قاشق آب جوش مخلوط کنید به مواد اضافه کنید.

نکته مهم: دو قاشق غذاخوری آرد هم به مواد نسکافه اضافه کنید تا تناسب مواد حفظ بشه، وگرنه کیک خمیر میشه.

در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یک دست بشن.

داخل قالب کاغذ روغنی بندازین، لایه اول مواد کاکائویی بریزین، روش به صورت کامل، پودر کاکائو الک کنید، لایه دوم مواد نسکافه ای رو بریزین و بازم روش پودر کاکائو الک کنید؛ لایه سوم و آخر هم مواد ساده رو بریزین و دیگه لازم نیست پودر کاکائو الک بشه.

دمای ۱۸۰ درجه مدت حدودی ۳۵ دقیقه بپزید تا وقتی چک‌کنید خلال دندون از کیک تمیز بیرون بیاد بذارین بپزه.

وقتی مایعات کیک زیاد باشه پف کیک میخوابه و خمیری میشه، پس نکاتش رو حتما رعایت کنید تا کیک عالی داشته باشین. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.