پاکوره هندی یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین غذاهای هندیه و همچنین تو بیشتر شهرهای جنوبهم پاکوره پای ثابت سفره هاست و خیلی پرطرفداره از بس که خوشمزه ست. پاکوره هم راحته هم خوشمزه و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید و لذت ببرین. بریم برای درست کردن یه غذای هندی خیلی خوشمزه.
مواد لازم برای تهیه پاکوره هندی
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سبز تند خرد شده ۱ عدد
- روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۲ حبه
- آب لیمو ترش ۱ عدد
- ادویه ها: نمک ۱ قاشق چایخوری، فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری، گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
- زنجبیل نصف قاشق چایخوری، پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری، پودر زیره نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پاکوره هندی با مرغ
همه مواد را با ترکیب کرده و با دست حسابی ماساژ دهید سپس برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار داده که طعم ها به خورد مرغ برود سپس داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید که کاملا مغز پخت شود.
مرغ ها را درشت خرد نکنید.
مرغ ها بعد ماساژ به هم چسبیده هستند پس تکه های مرغ را از هم جدا کنید و سرخ کنید.
مواد را موقع سرخ کردن از مرغ ها جدا نکنید.
این غذا را درکنار سس دلخواهتون سرو کنید.
ادویه ها را با توجه به ذائقه ی خودتون می توانید کم یا زیاد کنید من چون زیره دوست ندارم حذفش کردم. نوش جان
طرز تهیه پاکوره هندی با سبزیجات
مواد لازم
- آرد نخود سه چهارم لیوان
- آرد سفید سه چهارم لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- عصاره مرغ 1عدد
- پیاز بزرگ ریز خرد شده 1 عدد
- گوجه بزرگ ریز خرد شده 3 عدد
- سیب زمینی متوسط ریز خرد شده 1 عدد
- گشنیز و تره ریز خرد شده 300 گرم
- فلفل سبز تند ریز خرد شده 5عدد
- نمک به میزان لازم
- خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه
آرد نخود و آرد سفید و نمک و خمیرفوری و فلفل قرمز رو با آب مخلوط میکنید نه شل باشه نه سفت مثل ماست غلیظ باشه بقیه مواد که ریز خورد کردین بهش اضافه کنید و بزارید نیم ساعت تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد با قاشق توی حموم روغن سرخ کنید.