ژله ویترینی با ژله رولی یه دسر دو رنگ شیک و مجلسی و خوشمزه! رنگ سفید نماد صلح و دوستی و رنگ آبی رنگ آرامش. امیدوارم توی خانواده و در کنار عزیزانتون غرق در این رنگها باشین و دلتون پر از حس خوب و شادکامی باشه.
مواد لازم برای تهیه ژله ویترینی با ژله رولی
- هر بسته ژله با طعم دلخواه
- برای هربسته ۳/۴ لیوان آب
- نصف لیوان بستنی وانیلی
طرز تهیه ژله ویترینی با ژله رولی
فرمول کلی برای پاناکوتا: برای هر یک لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین، ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری خامه صبحانه،۳ تا ۴ قاشق غذا خوری هم شکر لازم دارید.
این مواد پاناکوتا وانیلی بهتون میده اگه خواستید پاناکوتا زعفرونی، نسکافه ای یا شکلاتی داشته باشین میتونید در انتهای کار یک قاشق از مواد بالا رو بهش اضافه کنید.
پودر ژلاتین رو با نصف لیوان از شیری که برای تهیه کل پاناکوتا کنار گذاشتین بنماری کنید. بقیه شیر رو میذارید روی حرارت متوسط شکر رو بهش اضافه میکنید و هم میزنید.
شیر نباید بجوشه همین که شکر حل بشه و شیر هم داغ بشه کافیه بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید در آخر هم ژلاتین حل شده و خوب مخلوط کنید بذارید یه کم از دما بیوفته و بعد هر طور که دوست دارید. توی قالب به صورت تک نفره ترکیب با ژله یا … بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده.
برای ژله رولی سینی حتما ۳۰×۲۰ باشه (چون ارتفاع ژله اگه از ۳تا ۴ میل بیشتر باشه موقع رول کردن ژله تون میشکنه و کارتون خراب میشه).
پودر ژله رو با آب گفته شده خوب حل کنید رو کتری بذارید تا با حرارت غیر مستقیم تمام ذرات ژله حل بشه بعد بستنی رو (لازم نیست بذارید بیرون مستقیم خنک بریزید داخل ژله) بریزید و فقط در حد هم خوردن یه کوچولو مخلوط کنید اگه زییاد هم بزنید ژله رولیاتون دو فاز نمیشه.
بعد داخل سینی با ابعاد ۳۰×۲۰ سلفون یا کیسه فریزر پهن کنید یه کم چربش کنید و مایه ژله رو بریزید روش و بذارید یخچال بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه باید تو یخچال بمونه نه کمتر نه بیشتر.
برای اطمینان چون دمای یخچالها متفاوته وقتی دستتون رو به سطح ژله زدین و اثر انگشتتون روش موند آماده ست. به صورت دالبری یا صاف روش رو از طول یا عرض برش بزنید و به آرومی رول کنید. (من دالبری برش زدم تا طرح گل رز دربیاد.)
اینجا من از ترکیب پاناکوتا وانیلی با ژله آبی بلوبری استفاده کردم و همینطور ژله رولی. ترکیب پاناکوتا و ژله واقعاً دلچسبه.
ژله رولی هامو اول با ژله بی رنگ آلوورا توی قالب فیکس کردم بعد بقیه مواد رو به ترتیب لایه ای ریختم توی قالب، از مروارید خوراکی و برگ های ریحون استفاده کردم.