کیک موز و گردو یه کیک محشر و فوق العاده خوشمزه که اگه هنوز امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما درست کنید که عاشقش میشید! نگم براتون از ترکیب مزه موز و تکه های گردو!
مواد لازم برای تهیه کیک موز و گردو
- تخم مرغ دو عدد
- موز یک عدد متوسط
- شکر دو سوم پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- آرد سفید یک و یک چهارم پیمانه
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره
طرز تهیه کیک موز و گردو بدون شیر
برای شروع ابتدا موز رو با چنگال له کنین یا رنده بزنین. سپس تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی خوب بزنین تا از حالت لختی در بیان و یک دست بشن.
بعد به ترتیب، شکر، موز له شده و روغن رو اضافه و خوب مخلوط کنین. در آخر آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت حداقل سه بار الک شده رو اضافه و در حد مخلوط، فولد کنین.
من داخل قالب لوف، کاغذ روغنی گذاشتم و مایه کیک رو ریختم و روی اون گردوی نگینی خرد شده و شکلات نسوز پاشیدم و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود پنجاه دقیقه پختم.
چون دمای فرها متفاوته، بعد از نیم ساعت چک کنین. بعد از پخت هم، تا کیک داغه، کمی رومال عسل زدم. یه کیک فوق العاده خوشمزه و خوش بافت که پیشنهاد میکنم حتما تستش کنین. نوش جونتون
- اگه نشاسته ذرت در دسترس نداشتین آرد سفید جایگزین کنین ولی نشاسته ذرت باعث سبکی بافت کیک میشه.
- اگه خواستین کیکتون شکلاتی باشه دو تا سه قاشق غذاخوری از آرد کسر و پودر کاکائو جایگزین کنین.
- من برای رنگ بهتر کیک، پودر کاکائو رو الک و با روغن داخل رسپی مخلوط و بعد همراه مواد اولیه به همون ترتیبی که ذکر کردم، اضافه میکنم.
- میتونین گردوی نگینی خرد شده رو اول به کمی آرد آغشته و بعد داخل مایه کیک بریزین که من برای زیبایی کیک، روی سطحش، قبل از پخت، میریزم.