کوکی هل و دارچین رو امتحان کردید؟ عطر و طعم این کوکی کنار یه لیوان چای واقعا محشره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی هل و دارچین
- 1 عدد تخم مرغ متوسط (50 گرم)
- 115 گرم کره بی نمک همدمای محیط
- 70 گرم شکر سفید دانه ریز
- 50 گرم شکر قهوه ای
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا 1/4 قاشق چای خوری وانیل معمولی
- 180 گرم آرد سفید قنادی الک شده
- 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 و نیم قاشق چای خوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل
- 1/2 قاشق چای خوری پودرهل
- 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
- 60 گرم شکلات چیپسی سفید
مواد لازم برای غلتوندن کوکی ها
- 50 گرم شکر
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری هل
- 1/4 قاشق چای خوری زنجبیل
- 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
ادویه ها سلیقه ای هستش
طرز تهیه کوکی هل و دارچین
برای شروع ابتدا کره و شکر سفید و قهوهای رو با سری پدالی همزن یا با همزن دستی اونقدر زده تا سبک و پوک بشه.
دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مخلوط آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر و ادویه ها رو هم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.
شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه می کنیم. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم. چونه ها رو داخل مخلوط شکر و ادویه ها زده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم.
فقط کافیه که لبه و زیر کوکی ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان