اسلایس پسته و شیر عسلی یه شیرینی فوق العاده خوشمزه و محبوبi، این اسلایس طعم بی نظیری داره و برای عید برای پذیرایی از مهمون ها عالیه!
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسلایس پسته و شیر عسلی
برای خمیر
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۷۵ گرم (حدود نصف لیوان)
- آرد سفید حدود ۱۸۰ گرم (حدود یک و یک سوم لیوان)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مواد رویه
- کره ۲۵ گرم
- شیر عسلی ۱۵۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
- خامه ۸۰ گرم (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
- عسل ۵۰ گرم (حدود ۲ قاشق غذاخوری)
- پسته خرد شده ۷۰ گرم (حدود نصف لیوان)
طرز تهیه اسلایس پسته و شیر عسلی
برای شروع ابتدا کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم، دور گیری کردم، تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم.
آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم، آرد زیادی به خمیر ندید، خمیر رو نهایتا با نوک انگشت جمع بشه، کمی خمیر چسبنده است.
ظرف من سایز ۲۰ در ۲۵ هستش و کفش رو با کره چرب کردم و خمیر رو پهن کردم و یکدست باز کردم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم.
در فر برقی: دمای ۱۶۰ درجه، المنت پایین روشن، طبقه وسط، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه. در فرگازی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه، طبقه وسط، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بدون فر داخل تابه دو طرفه روی گاز، حرارت ملایم رو به کم، شعله پخش کن حتما باشد.
برای مواد رویه شیر عسلی و کره و خامه رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا بجوشه، حدود ۵ دقیقه بجوشه کافیه و حرارت رو خاموش کردم و عسل رو ریختم و ترکیب کردم و بعد پسته خرد شده رو مقداریش رو ریختم و با مواد ترکیب کردم.
مواد رویه رو گذاشتم از دما بیفته و روی لایه اولی که از فر خارج کردیم یک ربعی بمونه و اون هم از دما بیفته، ریختم و پخش کردم و مابقی پسته خرد شده رو روش ریختم و در یخچال ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم و بعد به شکل دل خواه برش دادم.
نکات مهم
- جای کره یا مارگارین می تونید از ۹۰ گرم روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) استفاده کنید.
- ماندگاری در صورت استفاده از کره حدود ۱۰ روز و در صورت استفاده از مارگارین حدود ۲ الی ۳ هفته، در صورت استفاده از روعن جامد یک الی یک و نیم ماه در ظرف درب بسته محیط خنک می باشد.
- طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی
- طرز تهیه اسلایس قهوه و گردو
- طرز تهیه اسلایس خرمایی بدون گردو
- طرز تهیه شیرینی اسلایس بادام زمینی
- طرز تهیه اسلایس سیب و دارچین