ترش کباب گیلانی با مرغ رو امتحان کردید؟ مـا تـو گـیلان یـه تـرش کبابی داریم که توش از کباب خـبری نیست ولی خیلی آسون و خوشمزست. اگه موافقید بریم که با هم دستورش رو ببینیم.
مـواد لازم برای تهیه ترش کباب گیلانی با مرغ
- مـرغ بـه مـیزان لازم
- پـیاز دو عـدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- بادمجان سـه عـدد
- گـوجـه فـرنگی دو عـدد
- سـیب زمینی سـه عدد
- آب نـارنج یک سوم لیوان
- زعفران چهار قاشق غذاخوری غلیظ
طرز تهیه ترش کباب گیلانی با مرغ
برای شروع ابتدا مـرغ هـمراه یک عدد پیاز و نمک، فلفل و زردچوبه بزارید کامل پخته بشه.
تا زمانی که مرغ پخته بشه مخلفات دورش آماده کنیم بادمجون پوست بگیرید برش برنید نمک بریزید و خوب بهش بمالید نیم ساعتی بزارید بمونه.
سیب زمینی پوست بکنید خلالی خرد کنید کنار بزارید.
گـوجه هم حلقه ای برش بزنید کنار بزارید.
داخل تابه روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه سیب زمینی بریزید نمڪ و زردچوبه بزنید و خوب سرخش کنید.
داخل روغنی که سیب زمینی سرخ کردید مرغ های پخته رو سرخ کنید.
مرغ خارج کتید بادمجون و گوجه رو سرخ کنید کنار بزارید.
داخل تابه دیگه یک عدد پیاز رنده بزنید تفت بدید زردچوبه بزنید سبک و طلایی شد.
یڪ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدید تا رنگ رب باز بشه.
آبی که مرغ داخلش پختید از صافی رد کنید و اضافه کنید.
زعفران اضافه کنید پنج دقیقه جوشید مرغ ها رو داخل سس بزارید یک ربع اجازه بدید سس به خورد مرغ بره بعد آب نارنج اضافه کنید نمک و فلفل اندازه کنید.
گاز رو شعله خیلی کم بزارید سیب زمینی، بادمجون، گوجه رو کنارش قرار بدید از روی شعله بردارید بعد نوش جان کنید.