️این کیک باقلوا نیست ️این خود باقلواست! مزش هیچی از باقلوا کم نداره به شدت خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما درستش کنی تا خودتون ببینید چی میگم!

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا شربتی بدون ماست و شیر

  • تخم مرغ ۴ عدد کامل ۱ سفیده
  • شکر ۲/۳ ۱ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر هل ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • زعفران مقداری
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل ۱ پیمانه
  • آرد ۲/۵ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم شربت

  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • آب و گلاب ۱ پیمانه
  • زعفران مقداری

۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بجوشه کافیه در حدی که شکر حل شه نیاز به غلیظ شدن نداره

مواد لازم رومال

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند ۱ قاشق مرباخوری پر
  • ماست ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران مقداری

دستور پخت کیک باقلوا شربتی بدون ماست و شیر

طرز تهیه کیک باقلوا شربتی بدون ماست و شیر

برای شروع ابتدا ۴ تخم مرغ کامل و با یه عدد سفیده (️زرده را برای رومال نگه دارید) به همراه شکر و وانیل و پودر هل ۷ تا ۸ دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و کش دار و روشن بشه.

سپس پودر نارگیل و اضافه کنید و در حد مخلوط شدم بزنید روغن مایع هم اضافه و فقط ۳۰ ثانیه بزنید.

در آخر آرد و بیکینگ الک شده و طی چند مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

️این کیک چون مایعات نداره موادش غلیظ تر از بقیه کیک ها هست و این کاملا طبیعیه.

️تخم مرغ ها ریز نباشه، بهتره درشت باشه.

مواد رو در قالب ۲۵ در ۳۵ که کف آن را کاغذ روغنی انداختید بریزید و با کاردک آن را در همه جای قالب یکنواخت پخش کنید و از مواد رومال روی آن را رومال کنید و در فر ۱۸۰ حدود ۳۵ تا ۴۰دقیقه قرار دهید.

چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی بشه.

بعد پخت اجازه بدین کیک کمی خنک بشه کاغذ پشت آن و جدا کنید و مجدد به قالب برگردانید و اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه.

کیک و به صورت مربع با لوزی برش بدین. سپس شربت هم دمای محیط و روی کیک بریزید.

شربت و کیک هر دو باید کاملا خنک و هم دمای محیط باشه.

️۱۲ تا ۲۴ ساعت بهتره در یخچال استراحت کنه اگه مثل من عجله داشتین چند ساعت هم کافیه.