️این کیک باقلوا نیست ️این خود باقلواست! مزش هیچی از باقلوا کم نداره به شدت خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما درستش کنی تا خودتون ببینید چی میگم!
مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا شربتی بدون ماست و شیر
- تخم مرغ ۴ عدد کامل ۱ سفیده
- شکر ۲/۳ ۱ پیمانه
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- پودر هل ۱/۲ قاشق مرباخوری
- زعفران مقداری
- روغن مایع ۱ پیمانه
- پودر نارگیل ۱ پیمانه
- آرد ۲/۵ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
مواد لازم شربت
- شکر ۲/۳ پیمانه
- آب و گلاب ۱ پیمانه
- زعفران مقداری
۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بجوشه کافیه در حدی که شکر حل شه نیاز به غلیظ شدن نداره
مواد لازم رومال
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قند ۱ قاشق مرباخوری پر
- ماست ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران مقداری
دستور پخت کیک باقلوا شربتی بدون ماست و شیر
برای شروع ابتدا ۴ تخم مرغ کامل و با یه عدد سفیده (️زرده را برای رومال نگه دارید) به همراه شکر و وانیل و پودر هل ۷ تا ۸ دقیقه بزنید تا کاملا کرمی و کش دار و روشن بشه.
سپس پودر نارگیل و اضافه کنید و در حد مخلوط شدم بزنید روغن مایع هم اضافه و فقط ۳۰ ثانیه بزنید.
در آخر آرد و بیکینگ الک شده و طی چند مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
️این کیک چون مایعات نداره موادش غلیظ تر از بقیه کیک ها هست و این کاملا طبیعیه.
️تخم مرغ ها ریز نباشه، بهتره درشت باشه.
مواد رو در قالب ۲۵ در ۳۵ که کف آن را کاغذ روغنی انداختید بریزید و با کاردک آن را در همه جای قالب یکنواخت پخش کنید و از مواد رومال روی آن را رومال کنید و در فر ۱۸۰ حدود ۳۵ تا ۴۰دقیقه قرار دهید.
چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی بشه.
بعد پخت اجازه بدین کیک کمی خنک بشه کاغذ پشت آن و جدا کنید و مجدد به قالب برگردانید و اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه.
کیک و به صورت مربع با لوزی برش بدین. سپس شربت هم دمای محیط و روی کیک بریزید.
شربت و کیک هر دو باید کاملا خنک و هم دمای محیط باشه.
️۱۲ تا ۲۴ ساعت بهتره در یخچال استراحت کنه اگه مثل من عجله داشتین چند ساعت هم کافیه.