کوکی آلمانی یه کوکی جذاب که میتونید باهاش کلی سفارش بگیرید و واسه مهمونی و مراسم های خاص هم عالی ترین گزینست. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوکی آلمانی
- آرد ۱۹۰ گرم
- کره هم دمای محیط ۱۱۵ گرم
- پودر کاکائو ۲۵ گرم
- نشاسته ذرت ۱۵ گرم
- شکر قهوه ای ۵۰ گرم
- شکر سفید ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد (با پوست ۶۷ گرم بدون پوست ۵۵ گرم)
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری (۵ گرم)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی تلخ نسوز ۱۳۰ گرم
مواد تاپینگ
- پودر نارگیل چرب ۵۰ گرم
- گردو خرد شده ۴۰ گرم
- کره نرم ۴۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۳۰ گرم
- شکر قهوه ای ۳۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی آلمانی
برای تاپینگ تمام مواد بجز وانیل گردو نارگیل رو داخل تابه بریزید بزارید روی شعله ملایم تا بجوشه و یکم غلیظ بشه.
سپس از روی شعله بردارید و وانیل و گردو نارگیل اضافه کنید مخلوط که شدن بزارید خنک شه برای قسمت گودی کوکی استفاده کنید.
برای کوکی داخل کاسه همزن کره هم دمای محیط و شکرها رو حدودا ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی بشن.
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید. مواد خشک رو از قبل الک کردید اضافه کنید و در اخر شکلات چیپسی رو هم ترکیب کنید.
از مواد به اندازه ۳۰ گرم یا یه اسکوپ متوسط جدا کنید داخل قالب تارت سایز متوسط که از قبل کاغذ انداختید قرار بدید.
با پشت قاشق یه کوچولو سطحش رو صاف کنید زیاد فشار نیارید که بافتش فشره میشه.
بعد سینی رو بزارید داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۶۵ درجه سانتی گراد برقی و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بپزید.
از فر که خارج کردید خیلی سریع با وسیله ای که کوچکتر از کوکی هست وسطش رو یه کوچولو گود کنید. نیازی نیست خیلی گود بشه بعد از خنک شدن از مواد تاپینگ با قیف حفره وسط کوکی ها رو پر کنید و با خلال پسته یا گردو و شکلات بنماری شده تزیین کنید.