تارت کوکی یه کوکی بینهایت جذاب راحت و خاص و خوشمزه ست! پیشنهاد می کنم حتما این کوکی رو درست کنید چون که عالی میشه! امیدوارم درست کنید و از عطر و طعم خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تارت کوکی
- آرد ۲۱۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- کره ۱۱۵ گرم خنک
- شکر قهوه ای ۹۰ گرم
- شکر سفید ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد (با پوست ۶۵ گرم بدون پوست ۵۴ گرم)
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی یا ترکیب شکلات تلخ و شیری ریز خرد شده ۱۸۰ گرم (میتونید فقط تلخ بزنید)
طرز تهیه تارت کوکی
برای شروع ابتدا داخل کاسه همزن کره که یکم سرما داره رو به مراه شکرها با دور تند همزن بزنید تا حجم بگیره. حدودا ۵ دقیقه کافیه.
دقت کنید ۸۰ درصد شکر باید در این مرحله حل بشه. سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه مخلوط کنید. سپس مخلوط مواد خشک رو که از قبل الک شدن اضافه و شکلات های خرد شده رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید، فقط در حدی که ترکیب بشن کافیه.
سپس داخل سینی قالب ۷ سانتی پای بچینید و داخل هر کدوم کاغذ قرار بدید. میتونید از قالب مافین هم استفاده کنید.
سپس از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی جدا کنید. با دست بهش شکل گرد بدید و داخل قالب قرار بدید و سینی رو به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای فر گازی و دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای فر برقی به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از خارج کردن از فر بعد از گذشت زمان حدود ۳ دقیقه یکم که از داغی افتاد تند و سریع با یه وسیله ای که سطح صافی داره وسط کوکی هاتون رو گود کنید، زیاد و محکم فشرده نکنید که خیلی سفت و تخت میشن، بعد خنک شدن کامل وسط گودی ها رو با نوتلا یا کارامل یا لوتوس یا هر کرم دلخواهی پر کنید و نوش جان کنید.