اینم از کتلت لـپه که بـا گـوشت چرخ کرده درست میشه و خیلی ترد و خوشمزست!
مــواد لازم برای تهیه کتلت لپه و گوشت چرخ کرده
- لـپه دو لـیوان
- پـیاز یک عدد متوسط
- سـیب زمینی دو عـدد متوسط
- جـعفری دو قاشق غذاخوری خـرد شده
- تـخم مرغ دو عـدد
- گـوشت چـرخ کرد ۱۵۰ گــرم
- پــودر سـیر یک قاشق چای خوری سـرخالی
- آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری سـرپـر
- نمک، فلفلو زردچـوبه بـه مـیزان لازم
دستور تهیه کتلت لپه و گوشت چرخ کرده
برای شروع ابتدا لـپه رو از چند سـاعت قبل خیس کنید و اجازه همراه دو لـیوان آب بزارید پـخته بشه بعد از صافی رد کنید آب اضافش کامل بگیرید چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید.
سپس سـیب زمینی همراه یک لیوان آب کمی زردچوبه بزارید پخته بشه ولی له نشه بعد با گوشتکوب پوره کنید.
پـیاز رنده ریز بزنید و آبش کامل بگیرید.
داخل ظرف نسبتا بزرگی، لپه، سیب زمینی، جعفری، گوشت، ادویه جات، تخم مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید بعد آرد نخودچی اضافه کنید و خوب ورز بدید تا یکدست بشه. یک ساعتی داخل یخچال بزارید تا مزه ها به خورد هم بره.
بعد یکساعت اندازه پرتقال کوچیک بردارید تو دست شکل دلخواه فرم بدید داخل روغن دارغ روی شعله کم اول زمان بدید یکطرف کامل سرخ بشه بعد سمت دیگرش سرخ بشه شعله کم باشه تا مغز پخت بشه بعد با مخلفاتش نوش جان کنید.