خورشت سالونه مرغ یـه غذای خـوشمزه آسـون با طعم ملس و بینظیرش! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مــواد لازم برای تهیه خورشت سالونه مرغ
- مـرغ بـه مـیزان دلـخواهتون بهتر ران مـرغ بـاشه بـافت نـرمی داره و سس کامل بـه خورد مرغ میره سینه مـرغ بـافت خشکی داره
- گـردو هـشت عـدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری سرخالی
- تـمر هـندی یک سوم بـسته
- پـیاز یک عدد بزرگ
- آب جـوش یک لــیوان
- زعـفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
- نمک بـه مـیزان لازم
طرز تهیه خورشت سالونه مرغ
برای شروع اول از هـمه مـرغ هـمراه نمک و زردچـوبه مزه دار کنید یک ساعت بمونه.
مـرغ ـهارو بعد از یک ساعت سـرخ کنید، کنار بزارید.
پـیاز رنـده بـزنید تـا باعـث لعاب خورشتتون بشه اجازه بدید پیاز سبک و طلایی بشه.
گـردو به صورت درشت خرد کنید دستور اصلیش اینه ولی من چـون دوسـت ندارم زیر دندون بره آسیاب کردم تا روغـنم پـس بده.
گردو دو دقیقه بـا پیاز تفت بدید رب اضافه کنید تفت بدید رنگ رب باز بشه.
تـمر هندی با یک لیوان آب جوش حل کنید از صافی رد کنید به خورشت اضافه کنید دو لیوان آبجوش بریزید پنج دقیقه زمان بدید به جوش بیاد.
مـرغهای سرخ کرده رو داخلش بزارید در تابه رو بزارید روی شعله ملایم چهل دقیقه بپزه.
زعفران و نمک اضافه کنید در این مرحله من چند تکه یخ کوچیکم برای روغن گردو اضافه کردم ولی موقع اضافه کردن زعفران قالبهای کوچیک یخ دیده میشه بعد شعله رو خیلی کم کردم چهل دقیقه دیگه بمونه جا بیفته در پایان باید سس خیلی کمی بمونه.