کوکی کرینکل یه کوکی یلدایی و کریسمسی شیک و خوشمزه تقدیم به شما. مقدار مواد اولیه دقیق و دستور پخت امتحانش رو پس داده. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی کرینکل

  • 115 کره خنک
  • 120 گرم شکر
  • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 تخم مرغ بزرگ (با پوست 70 بدون پوست 63 گرم)
  • 230 گرم آرد
  • 25 گرم نشاسته ذرت
  • 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • (یا کلا 1 و 1/4 قاشق چای خوری یا 7 گرم بیکینگ پودر)
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 30 میلی لیتر شیر
  • (رنگ ژله ای خورکی)
  • سبز 1 قاشق چایخوری
  • قرمز 1 قاشق چایخوری

برای روکش شکری

  • 60 گرم شکر
  • 60 گرم پودر قند الک شده

طرز پخت کوکی کرینکل

طرز تهیه کوکی کرینکل

برای شروع داخل کاسه همزن کره و شکر رو حدودا ۴ دقیقه با دور تند بزنید.

بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید سپس شیر و‌آرد و بیکینگ پودر و نشاسته رو که از قبل الک کردید اضافه کنید و فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید خمیر رو وزن کنید ‌و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

به یک قسمت رنگ قرمز و اسانس توت فرنگی بزنید و مخلوط کنید و به قسمت دوم اسانس نعناع بزنید و رنگ سبز و مخلوط کنید.

روی کاسه نایلون بکشید ‌‌بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنن.

بعد نیم ساعت از یخچال خارج کنید و از هر کدوم ۲ تا گلوله ۱۰ گرمی جدا کنید و گلوله کنید هر دو گلوله رو بهم بچسبونید و کف دست گرد کنید که بهم بچسبن و داخل شکر و بعد داخل پودر قند بغلطونید به صورتی که مثل گلوله برف سفید بشه یعنی خیلی زیاد پودر قند روی گلوله ها باقی بمونه طوری که رنگ کوکی معلوم نباشه چون همین باعث‌ ترک و‌ زیبایی کوکی هاتون میشه.

با فاصله داخل سینی بچینید ‌و دوباره بزارید یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه و بعد داخل فر داغ با دمای ۱۷۰ فر برقی یا ۱۸۰ فر گازی به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

تا زمانی سطح کوکیتون براق نباشه و در نهایت روی توری فلزی قرار بدید تا خنک بشه.

نکات مهم تهیه کوکی کرینکل

  • خمیر این کوکی باید یکم چسبندگی رو داشته باشه لطفا در صورتی که دو تا نمونه پختید و خیلی پهن شد به هر کاسه اندازه ۱/۲ قاشق چایخوری آرد اضافه بزنید و مخلوط کنید.
  • اگر آرد زیاد بزنید کوکیتون خشک میشه و ترک نمیخوره.
  • من از رنگ قرمز (فو) و سبز (امریکالر) استفاده کردم.