تارت تن ماهی با یه رسپی آسون و در عین حال بسیار خوشمزه و متفاوت و به یاد موندنی! بریم که درستش کنیم!
مواد لازم برای تهیه تارت تن ماهی
مواد لازم برای کراست
- آرد سفید ۲۲۰ گرم (حدود ۱ و ۳/۴ پیمانه)
- بیکینگ پودر ۱ ق غ خ سرصاف
- نمک ۱/۲ ق چ خ
- روغن مایع ۱۰۰ گرم (حدود ۳/۴ پیمانه)
- تخم مرغ ۳ عدد متوسط
- شیر ۱۰۰ گرم (حدود ۳/۴ پیمانه)
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم (به دلخواه، میتونید نریزید)
مواد لازم برای فیلینگ
- کنسرو تن ماهی ۱ قوطی
- پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم ( من ویلی استفاده کردم )
- گوجه گیلاسی، زیتون، پنیر و ریحان تازه برای دیزاین
طرز تهیه تارت تن ماهی
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو با نمک بزنید تا حجیم و کشدار بشن، شیر و بعد روغن مایع رو اضافه کنید و درحد مخلوط شدن خوب بزنید.
اگه پنیر اضافه میکنید اینجا باید ریخته بشه و کمی هم بزنید، حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو کم کم بریزید و با لیسک از یه جهت مخلوط کنید.
خمیر رو داخل قالب (اگه قالب ساوارین باشه که مرکز گود داشته باشه کارتون زیباتر میشه) چرب شده بریزید قطر قالب بین ۲۰ تا ۲۲ باشه بهتره.
داخل فر با دمای ۱۸۰، حدود ۳۵ دقیقه بپزید.
من داخل فر دستساز گذاشتم.
روغن تن ماهی رو بگیرید، ریش ریش کنید با پنیرخامه ای و اگه لازم بود و دوست داشتید ادویه های دلخواهتون خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
نون تارت که پخت، بذارید خوب خنک بشه و حالا از مواد پنیری بریزید مرکز گودی نون و خوب سطحش رو صاف کنید.
در آخر هم با گوجه گیلاسی، زیتون، پنیر توپی و ریحون تازه یا هر چیزی که دوس داشتید تزئینش کنید.
بسیار طعم دلچسبی داره، میتونه یه مزه عالی باشه واسه دورهمیاتون. امیدوارم که درست کنید و مورر پسندتون قرار بگیره.