یک دسر فرانسوی خوشمزه و درجه یک آوردم براتون به اسم ورین ولکانو. این ورین شامل موس تریپل چاکلت هست بریم برای درست کردن ورین ولکانو!

‌مواد لازم برای تهیه دسر ورین ولکانو

  • شیر ۲۷۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۴۰ گرم
  • آب ۲۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
  • کره ۸ گرم
  • پودر ژلاتین ۷ گرم
  • پودر کاکائو یک قاشق چای خوری
  • شکر ۵۰ گرم
  • شکلات سفید ۲۰ گرم
  • شکلات شیری قهوه ای ۲۰ گرم
  • شکلات تلخ ۲۵ گرم
  • پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر فرانسوی ورین ولکانو

طرز تهیه ورین ولکانو

برای شروع ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب میپاشیم تا به صورت اسفنجی دربیاد.

خامه رو در قابلمه میریزیم ویک مقدار شیر بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد باقیمانده شیر رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط شیر و خامه رو روی شعله ملایم گاز میذاریم.

زرده و شکر رو با دوررتند همزن میزنیم تا یکدست بشن و رنگش کامل روشن بشه.

وقتی شیر و خامه از گوشه شروع به جوشیدن کرد از روی شعله برمیردارم و مخلوط زرده وشکر رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

بعد دوباره مواد رو روی شعله میذاریم و مرتب هم میزنیم ولی مراقب باشید که به جوش نیاد. تا زمانیکه مواد خوب گرم شد و بخار آن بلند شد روی شعله میذاریم.

بعد از برداشتن روی شعله مخلوط آب و ژلاتین و بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست سپس کره رو بهش اضافه میکنیم تا خوب حل بشه.

بعد مواد رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید.

به یک قسمت شکلات سفید اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا با گرمای مواد ذوب بشه.

به یک قسمت پودر نسکافه و شکلات شیرقهوه ای رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم.

باید عکس العملتون سریع باشه تا مواد گرمه سریع این موارد رو اضافه کنید و خوب بزنید تا سریع ذوب بشن و یکدست. به قسمت دیگر هم پودر کاکائو وشکلات تلخ رو اضافه میکنیم و سریع میزنیم.

این مواد مناسب ۳ لیوان است پس هرکدوم از این ۳ مورد رو که دوست دارین ته لیوان میریزیم و داخل فریزر قرار میدیم تا یه کم ببنده سپس لایه بعدی و مجدد در فریزر و بعد لایه بعدی.

ضخامت و نازکی بستگی به خودتون داره.

یخچال یا فریزر فرقی نداره ولی فریزر سریع تر میبنده. تا مواد خودش بست سریع لایه دیگر رو اضافه کنید که چسبندگی بین لایه ها از بین نره.

برای تزیینشم میتونین از شکلات استفاده کنید. این هم از آموزش ورین ولکانو. امیدوارم دوست داشته باشید.

5/5 - (1 امتیاز)