کوکی بادام زمینی یه کوکی کافی شاپی خوشمزه و شیک و خیلی راحت و بسیار خوشمزه و خوشبافته! برای نتیجه بهتر نکات رو رعایت کنید و مقدار مواد رو دقیق اندازه گیری کنید تا نتیجه عالی بشه.
مواد لازم برای تهیه کوکی بادام زمینی (برای ۱۷ عدد کوکی ۵۰ گرمی)
- آرد ۳۳۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم
- پودر کاکائو ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد (هر کدام ۶۵ گرمی با پوست و بدون پوست ۱۱۰ گرم)
- کره ۲۰۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
- شکر سفید ۱۰۰ گرم
- بیکنگ پودر ۱ قاشق چای خوری (۵ گرم)
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بادام ۸۰ گرم
- شکلات ۸۰ گرم (ترجیحا نسوز)
مواد لازم برای مغزی
- کره بادام ۱۸۰ گرم
- پودر قند ۳۰ گرم
طرز تهیه کوکی بادام زمینی
کره با دام و پودر قند رو با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید اندازه یک قاشق چایخوری داخل ظرفی با فاصله بچینید بزارید فریزر ۳ ساعت بمونه تا خوب یخ بزنه.
حالا مواد خشک رو از الک کنید کنار بزارید. کره یکم سرما رو باید داشته باشه خیلی شل نباشه.
داخل کاسه همزن کره و شکرها رو ۶ دقیقه با دور تند بزنید طوری که ۸۰ درصد شکر تو این مرحله حل شده باشه این مرحله خیلی در بافت کوکی مهمه.
بعد تخم مرغها و وانیل و نمک اضافه و یک دقیقه با دور تند همزن بزنید. مواد خشک رو اضافه و با لیسک یا پایین ترین درجه همزن و فقط و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید شکلات های خرد شده رو هم اضافه کنید. روی کاسه رو با نایلون بپوشونید و بزارید یخچال ۲ ساعت استراحت کنه تا خوب خنک بشه.
از مواد با اسکوپ جدا کنید و وسطش از مغزی بزارید و خوب ببندید. داخل سینی با فاصله بچینید تو فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی به مدت۱۵ دقیقه یا تا زمانی که از اطراف تغییر رنگ بده و سطح کوکی براق نباشه بپزید.
حتما در ابتدا دو تا کوکی به عنوان نمونه بپزید اگر خیلی پهن شد یک تا دو قاشق آرد اضافه کنید.
نکنه: میتونید بجای شکلات خرد شده از بیسکویت خرد سده با طعم دلخواه استفاده کنید.
حتما مغزی باید خوب یخ بزنه اگر نزنه وقتی بره تو فر باعث میشه داخل کوکی وا بره و کوکی خیلی پهن بشه.
میتونید از مغزی دلخواه تو این دستور استفاده کنید. حتی میتونید ساده درست کنید و یا پودر کاکائو حذف و به آرد اضافه کنید.
من فقط کره حیوانی میزنم چون طعمش رو بهتر میکنه ولی میتونید نصف نصف کره گیاهی هم بزنید و اینکه من به شخصه کره گیاهی رو برای کوکی رد میکنم چون عطر و طعم و بوی خاصی داره که همه پسند نیست ضمن اینکه مضر هم هست. از کره بادام خالص استفاده کنید من از روغنگیری میخرم جلو خودم درستش میکنن.