کوکی تیرامیسو یه کوکی خوشمزه و متفاوته که طعم متفاوت و خاص خودش رو داره که به نظرم واقعا به امتحانش می ارزه. مطمئن باشید میره توی لیست بهترین کوکیهاتون. اونقدر که خوشمزست!
مواد لازم برای تهیه کوکی تیرامیسو
- ۱۲۰ گرم کره نرم
- ۱۲۰ گرم شکر قهوه ای روشن (بهتره نرم باشه)
- ۱ تخم مرغ هم دمای اتاق
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- وانیل
- ۱۸۰ گرم آرد
- ۱۵ گرم نشاسته ذرت
- 1 تا 2 قاشق چایخوری نسکافه یا مقداری پودر قهوه
- ۱ قاشق غذاخوری آب گرم
- نوک قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای کرم
- ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا ویلی
- ۲ قاشق غذاخوری پودر قند
با این مقدار مواد اولیه ۸ عدد کوکی تیرامیسو داشتم.
طرز تهیه کوکی تیرامیسو
برای کرم، همه مواد را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید.
برای کوکی، نسکافه را در آب گرم حل کنید. کره، وانیل و شکر قهوه ای را بخوبی با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید بعد نسکافه حل شده را اضافه کنید.
مواد خشک را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. بر اساس بزرگی تخم مرغ و مقدار نرمی کره، مقدار آرد متفاوت است. خمیر خیلی شل باشه، در فر پهن میشه. ( اگه محیط آشپزخانه گرم بود و خمیر حالتی داشت که انگار کره داره آب میشه، حتما داخل سلفون بگذارید و ۳۰ دقیقه بذارین یخچال)
به ۸ تا ۹ قسمت تقسیم کنید و با فاصله بچینید و در فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه سانتیگراد، ۱۲ تا ۱۳ دقیقه بپزید. اگه کوچکتر باشند، مدت زمان پخت کمتر میشه. اصلا بیش از حد نپزید تا خشک نشن و از فر درآوردین، با پشت لیوان پهن کنین مقداری.
روی کوکی های خنک شده، کرم بمالین و پودر کاکائو الک کنید.
نکات مهم کوکی تیرامیسو
- میشه بجای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کرد میشه ولی بافتش عین این نمیشه.
- مواد همه در دمای اتاق و کره نرم باشه.
- نیم ساعت داخل یخچال کافیه.
- مواد کرمی، خامه و پنیر و پودر قندم در حدی که ترکیب شن و یه کوچولو فرم بگیره هم بزنید کافیه.