دسر سیب سرخ شده یه دسر ساده و فوق العاده خوشمزه ست که سریع آماده میشه. طعم خاص و متفاوتی هم داره و اگه تا به حال امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر سیب سرخ شده

  • 3 عدد سیب متوسط
  • 120 میلی شیر (نصف لیوان دسته دار)
  • 2 استکان آرد (120 گرم)
  • 1 عدد تخم مرغ متوسط
  • 1 قاشق غذاخوری سرپر شکر
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • روغن مایع برای سرخ کردن
  • مخلوط شکر و دارچین برای روی دسر

برای سس وانیلی

  • 500 میلی شیر
  • 2 قاشق غذاخوری پودینگ وانیلی (پودر پودینگ های آماده)
  • 3 قاشق غذاخوری سر صاف شکر
  • ‌1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای)
  • نوک قاشق چای خوری زردچوبه

طرز تهیه دسر سیب سرخ شده

طرز تهیه دسر سیب سرخ شده

برای شروع ابتدا شیر، آرد، تخم مرغ، شکر و دارچین را خوب هم بزنید. در آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

پوست سیب ها را بکنید و حلقه ای خرد (خیلی نازک یا کلفت نباشد) قسمت هسته را جدا کنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و داغ کنید سپس حرارت اجاق را از متوسط کمی بیشتر کنید. برش های سیب را به مایه خمیری آغشته کنید سپس داخل روغن پشت و رو سرخ کنید.

میتوانید بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی گرفته شود. سپس وقتی که هنوز گرم است به مخلوط شکر و دارچین آغشته کنید.

برای سس وانیلی تمام مواد را داخل قابلمه بجوشانید سپس داخل ظرف دیگری بریزید و روی ظرف سلفون بکشید طوریکه سلفون با سطح سس در تماس باشد تا پوسته نبندد.

وقتی که کاملا خنک شد با همزن برقی هم بزنید. پیشنهاد میکنم دسر ولرم را با سس سرد سرو کنید. نوش جان