کوکی لوتوس از اون خوشمزه های روزگاره که من تا امتحانش نکرده بودم طعم بهشتیش رو متوجه نشدم. با این آموزش کوکی لوتوس حتی میشه کسب درآمد کرد و از کافی شاپ ها سفارش گرفت. پیشنهاد مب کنم برای یکبار هم که شده امتحانش کنید، مطمئنم عاشقش میشین.
مواد لازم برای تهیه کوکی لوتوس برای 30 عدد کوکی
- 20 عدد بيسکوئيت لوتوس
- 2 عدد تخم مرغ
- 200 گرم کره ی نرم به دمای محیط رسیده
- 1 و 1/4 پیمانه شکر سفید
- 1/4 پیمانه شکر قهوه ای
- 1 پیمانه کرم لوتوس
- 1 پیمانه شکلات چیپسی نسوز سفید
- 3 پیمانه آرد قنادی
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق مرباخوری عصاره ی وانیل
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری نمک
می تونید مقدار مواد دستور رو نصف کنید.
طرز تهیه کوکی لوتوس
برای شروع ابتدا 15 تا از بیسکوئیت ها رو ریز خرد کرده و 5 تای دیگه رو درشت تر خرد کنید.
داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوهای رو 4 دقیقه با همزن دستی یا برقی زده تا دونه های شکر حل بشه.
تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و خوب مواد رو مخلوط می کنیم. کرم لوتوس رو هم بهش اضافه می کنیم.
آرد، نشاسته ذرت، نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر رو هم که الک کردیم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
در آخر خرده های بيسکوئيت و شکلات چیپسی ها رو هم بهش اضافه کرده و خمیر رو داخل نایلون گذاشته و حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
با اسکوپ بستنی از خمیر برداشته و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم.
سینی رو داخل فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد حسابی گرم شده به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم.
دقت کنید که نصف زمان پخت کوکی خارج از فر هستش. سینی رو که خارج کردیم تا کوکی ها گرمه روی اونا یه تیکه بيسکوئيت لوتوس و چندتا شکلات چیپسی فشار میدیم.
اجازه میدیم کوکی ها حسابی خنک بشه و پخت کامل بشه و بعد داخل ظرف سرو می چینیم. امیدوارم این کوکی های لوتوس فوق العاده خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان