کوکی لواین یه کوکی مغزدار فوق العاده خوشمزه و متفاوته که اگه امتحانش کنید عاشقش میشید. اگه به پخت کوکی علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی لواین
- 120 گرم کره سرد
- شکر قهوه ای 90 گرم (نصف پیمانه)
- شکر دانه ریز 35 گرم (3 قاشق غذاخوری)
- تخم مرغ 1 عدد (سرد)
- آرد 160 گرم (1 پیمانه سر پر)
- نشاسته ذرت 35 گرم (2 قاشق غذاخوری پر)
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 175 گرم شکلات تلخ یا شیری (1 پیمانه)
- 120 گرم گردوی خردشده (1 پیمانه)
(منظور از پیمانه معادل 200 میلی لیتر یا لیوان فرانسوی کمی سر خالیه)
طرز تهیه کوکی لواین
اول کار فر رو روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره و شکر رو به مدت 5 تا 4 دقیقه با همزن بزنید تا حالت خامه ای به خودش بگیره. تخم مرغ ها رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید.
در ظرفی، آرد، جوش شیرین، نمک و نشاسته رو با هم مخلوط کرده، الک کنید و به مواد اضافه کنید.
سپسبا لیسک مخلوط کرده و سپس گردو نگینی رو اضافه و مخلوط کنید.
در آخر شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای خردشده رو اضافه و مخلوط کنید. (اگه دوست ندارید از گردو استفاده کنید، مقدار شکلات رو 2 برابر کنید).
سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید. حالا با اسکوپ یا قاشق مقداری از خمیر بردارید، سپس در دست گرد کنید و درون سینی فر با فاصله از هم بچینید.
سینی رو در طبقه وسط فر قرار بدید و به مدت 11 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که رنگش کمی تغییر کنه بپزید.
اگه کوکیای کوچیک درست کردید، مدت زمان پخت کوتاه تر میشه. میتونید با پختن و بررسی یکی از کوکی ها دمای حرارت و مدت پخت رو تنظیم کنید و بعد بقیه کوکی هارو بپزید. (دما و مدت پخت رو مطابق با فر خودتون تنظیم کنید).
پس از پخت بذارید بدون دست زدن کوکی ها کاملا خنک بشن. نوش جان