کیک فرشته برفی یا آنجل کیک آمریکایی یه کیک خوشگلو خوش بافت. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک فرشته
- روغن مایع 25 گرم یا کمی کمتر از 2 قاشق غذاخوری
- آرد قنادی 35 گرم یا 3/5 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت 20 گرم یا حدود 3 قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- شیر یا شیر نارگیل 40 گرم یا 40 میلی لیتر یا یکپنجم پیمانه
- آبلیمو 1 قاشق چایخوری
- پودر شکر 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر نارگیل
مواد لازم برای سس کیک
- شیر یا شیر نارگیل هم دمای اتاق 100 گرم
- خامه صبحانه هم دمای اتاق 50 گرم یا یک چهارم پاکت که خامه صورتی های توی بازار که اکثرا 200 گرم هستن (وزن روی جلدش رو بخونید)
- پودر شکر 25 گرم یا 2/5 قاشق غذاخوری
- نمک 1 گرم یا یکپنجم قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 8 گرم یا یک قاشق غذاخوری
- وانیل یا اسانس دلخواه
هر پیمانه رو 250 میلی لیتر در نظر میگیریم
طرز تهیه کیک فرشته برفی
برای شروع ابتدا روغن مایع، آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید. سپس شیر و یک عدد سفیده تخم مرغ رو هم اضافه و یکدست کنید.
در کاسه ای 3 تا سفیده جدا کنید و شروع کنید به هم زدن تا از لختگی دربیاد.
بعدش طی 3 مرحله شکر رو بهش اضافه کنید و همچنین وانیل رو.
به همزدن ادامه بدید تا جایی که حجمش چند برابر بشه و وقتی همزن رو ازش بیرون میکشید سطح سفیده و نوک پره های همزن قله ایجاد بشه.
یک سوم سفیده رو اضافه کنید به خمیری که قبلا آماده کرده بودیم و به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید (که پفش نخوابه) و مخلوطشون کنید.
حالا کل خمیر رو بریزید توی ظرف سفیدها و به شکل دورانی و در یک جهت مخلوطشون کنید.
خمیر رو توی قالب بریزید. سیخ چوبی رو توی خمیر بچرخونید.
قالب رو چند بار روی سطح بکوبید که هواش خارج بشه. یک سینی آب (ارتفاع آب 2 سانتی متر) طبقه پایین فر قرار بدید.
قالب روهم طبقه وسط بذارید و در فر از قبل گرم شده در دمای 150 درجه به مدت 50 دقیقه بپزیدش.
بعد از پخت، از فر خارجش کنید. قالب رو به صورت وارونه روی توری قرار بدید و اجاز بدید توی همین حالت خنک بشه.
برای آماده کردن سس کیک در ظرفی همه مواد سس رو باهم یکدست کنید و بعدش روی حرارت کم قرار بدید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.
ظرف رو از روی شعله بردارید. اجازه بدید در دمای اتاق سرد بشه و بعد یه لایه سس بمالید روی کل کیک و بعد یک لایه پودر نارگیل. نوش جان