کیک فرشته برفی یا آنجل کیک آمریکایی یه کیک خوشگلو خوش بافت. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک فرشته

  • روغن مایع 25 گرم یا کمی کمتر از 2 قاشق غذاخوری
  • آرد قنادی 35 گرم یا 3/5 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 20 گرم یا حدود 3 قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • شیر یا شیر نارگیل 40 گرم یا 40 میلی لیتر یا یک‌پنجم پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق چایخوری
  • پودر شکر 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل

مواد لازم برای سس کیک

  • شیر یا شیر نارگیل هم دمای اتاق 100 گرم
  • خامه صبحانه هم دمای اتاق 50 گرم یا یک چهارم پاکت که خامه صورتی های توی بازار که اکثرا 200 گرم هستن (وزن روی جلدش رو بخونید)
  • پودر شکر 25 گرم یا 2/5 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 گرم یا یک‌پنجم قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت 8 گرم یا یک قاشق غذاخوری
  • وانیل یا اسانس دلخواه

هر پیمانه رو 250 میلی لیتر در نظر میگیریم

طرز تهیه کیک فرشته برفی

طرز تهیه کیک فرشته برفی (آنجل کیک آمریکایی)

برای شروع ابتدا روغن مایع، آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید. سپس شیر و یک عدد سفیده تخم مرغ رو هم اضافه و یکدست کنید.

در کاسه ای 3 تا سفیده جدا کنید و شروع کنید به هم زدن تا از لختگی دربیاد.

بعدش طی 3 مرحله شکر رو بهش اضافه کنید و همچنین وانیل رو.

به همزدن ادامه بدید تا جایی که حجمش چند برابر بشه و وقتی همزن رو ازش بیرون میکشید سطح سفیده و نوک پره های همزن قله ایجاد بشه.

یک سوم سفیده رو اضافه کنید به خمیری که قبلا آماده کرده بودیم و به شکل دورانی و در یک جهت هم بزنید (که پفش نخوابه) و مخلوطشون کنید.

حالا کل خمیر رو بریزید توی ظرف سفیدها و به شکل دورانی و در یک جهت مخلوطشون کنید.

خمیر رو توی قالب بریزید. سیخ چوبی رو توی خمیر بچرخونید.

قالب رو چند بار روی سطح بکوبید که هواش خارج بشه. یک سینی آب (ارتفاع آب 2 سانتی متر) طبقه پایین فر قرار بدید.

قالب روهم طبقه وسط بذارید و در فر از قبل گرم شده در دمای 150 درجه به مدت 50 دقیقه بپزیدش.

بعد از پخت، از فر خارجش کنید. قالب رو به صورت وارونه روی توری قرار بدید و اجاز بدید توی همین حالت خنک بشه.

برای آماده کردن سس کیک در ظرفی همه مواد سس رو باهم یکدست کنید و بعدش روی حرارت کم قرار بدید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه.

ظرف رو از روی شعله بردارید. اجازه بدید در دمای اتاق سرد بشه و بعد یه لایه سس بمالید روی کل کیک و بعد یک لایه پودر نارگیل. نوش جان