کیک دارک چاکلت از نظر من خفن ترین کیک شکلاتیه! بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته! تو کیک های کافی شاپی کیک دارک چاکلت خوشمزه ترین، خوش برش ترین و خوش طعم ترینه! بهترین همراه قهوه برای روزهای سرد پاییز و زمستان!
همراه با این کیک جذاب طرز تهیه یه باتر کریم خوشمزه رو هم آماده کردم و همینطور ساخت قالب با فویل که خودش مخصوص پکیج های فروش کیک های کافی شاپی هستش.
مواد لازم برای تهیه کیک دارک چاکلت خیس کافی شاپی
مواد برای تهیه کیک
- 2 عدد تخم مرغ هم دمای محیط
- 300 گرم شکر دانه ریز (1 و نیم پیمانه)
- 180 گرم آرد (1 و نیم پیمانه)
- 70 گرم پودر کاکائو ( 2/3 پیمانه)
- 50 گرم روغن مایع (1/4 پیمانه)
- 150 گرم شیر هم دمای محیط (3/4 پیمانه)
- 150 گرم آب گرم (3/4 پیمانه)
- 1 قاشق چای خوری سرپر قهوه فوری
- 4 گرم بکینگ پودر (1 قاشق چای خوری)
- 8 گرم جوش شیرین(نصف قاشق غذاخوری)
- 1/2 قاشق چای خوری وانیل
- 1/8 قاشق چای خوری یا نوک قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای تهیه باترکریم شکلاتی
- 130 گرم شکلات تلخ
- 250 گرم پنیر خامه ای
- 30 گرم پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
- 140 گرم کره ی بدون نمک
- 50 گرم پودرقند (ذائقه ای)
طرز تهیه کیک دارک چاکلت خیس کافی شاپی
برای تهیه کیک ابتدا آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.
شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه.
دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مایه کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم (تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم.
حالا تا کیک بپزه بریم برای طرز تهیه باترکریم و نحوه ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این کیک دارک چاکلت مرطوب.
برای تهیه باترکریم شکلات رو بن ماری کرده و کنار میزاریم تا از دما بیوفته.
کره نرم به دمای محيط رسیده و پودرقند و وانیل رو با همزن زده تا یکدست بشه. دورگیری کرده، پودرکاکائو رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم.
پنیر رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر شکلات بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد رو هم می زنیم. داخل قیف ریخته و ازش برای مونتاژ کیک و کاور کل کیک استفاده می کنیم. اميدوارم این کیک فوق العاده خوشمزه و عالی رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان
نکات بسیار مهم تهیه کیک دارک چاکلت کافی شاپی
- این کیک قابلیت برش لایه ای نداره و حتما باید داخل 3 تا قالب سایز 15 درست بشه یا قالب مستطیل 30×40 که باید بعد از پخت کیک رو به 4 مستطيل کوچیک برش بزنید و به صورت لایه ای مونتاژ کنید.
- بجای باترکریم می تونید از خامه ی کاکائویی استفاده کنید، 400 گرم خامه ی قنادی رو بزنید تا تقریبا فرم بگیره، بهش 2ق پودرکاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره.
- اگه 3 قالب هم سایز ندارین می تونید مایه کیک رو سه قسمت کنید و هربار یه قسمت رو جدا پخت کنید و بقیه مایه رو داخل یخچال یا جای خنک بزارین. چون ما دنبال پف این کیک نیستیم.
- برای باتر کریم می تونید پنیر خامه ای رو حذف کنید که در اینصورت باید میزان کره و شکلات رو تقریبا نصف نصف بیشتر کنید. (شکلات یکم بیشتر)
- می تونید دو لایه ی ضخیم فویل رو کف و دورتادور قالبتون گرفته و با دست حسابی کیپ کنید و اضافات بالای فویل رو برش زده، از قالب اصلی جدا کنید و ازش به عنوان قالب استفاده کنید. اینم طریقه درست کردن قالب با فویل بود.