کیک دارک چاکلت از نظر من خفن ترین کیک شکلاتیه! بافت فوق العاده مرطوب و خوشمزه ای داره که به تنهایی و کنار یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته! تو کیک های کافی شاپی کیک دارک چاکلت خوشمزه ترین، خوش برش ترین و خوش طعم ترینه! بهترین همراه قهوه برای روزهای سرد پاییز و زمستان!

همراه با این کیک جذاب طرز تهیه یه باتر کریم خوشمزه رو هم آماده کردم و همینطور ساخت قالب با فویل که خودش مخصوص پکیج های فروش کیک های کافی شاپی هستش.

مواد لازم برای تهیه کیک دارک چاکلت خیس کافی شاپی

مواد برای تهیه کیک

  • 2 عدد تخم مرغ هم دمای محیط
  • 300 گرم شکر دانه ریز (1 و نیم پیمانه)
  • 180 گرم آرد (1 و نیم پیمانه)
  • 70 گرم پودر کاکائو ( 2/3 پیمانه)
  • 50 گرم روغن مایع (1/4 پیمانه)
  • 150 گرم شیر هم دمای محیط (3/4 پیمانه)
  • 150 گرم آب گرم (3/4 پیمانه)
  • 1 قاشق چای خوری سرپر قهوه فوری
  • 4 گرم بکینگ پودر (1 قاشق چای خوری)
  • 8 گرم جوش شیرین(نصف قاشق غذاخوری)
  • 1/2 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/8 قاشق چای خوری یا نوک قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای تهیه باترکریم شکلاتی

  • 130 گرم شکلات تلخ
  • 250 گرم پنیر خامه ای
  • 30 گرم پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
  • 140 گرم کره ی بدون نمک
  • 50 گرم پودرقند (ذائقه ای)

طرز تهیه کیک دارک چاکلت خیس کافی شاپی

طرز تهیه کیک دارک چاکلت خیس کافی شاپی

برای تهیه کیک ابتدا آرد الک شده، پودرکاکائو الک شده، نمک، جوش شیرین و بکینگ پودر رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم.

شیر، روغن مایع، تخم مرغ ها و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه. حالا مایه رو 1 دقیقه با دورکند همزن میزنیم تا یکدست بشه.

دقت کنید که این کیک نیاز به هوا دهی نداره و فقط 1 دقیقه با دورکند همزن بزنید قهوه رو با آب گرم مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مایه کیک بسیار رقیق هستش. مایه رو داخل قالب هایی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم (تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن لایه بالایی کیک ها رو آروم برش میزنیم.

حالا تا کیک بپزه بریم برای طرز تهیه باترکریم و نحوه ساخت قالب با فویل و همچنین نکات بسیار بسیار مهم این کیک دارک چاکلت مرطوب.

برای تهیه باترکریم  شکلات رو بن ماری کرده و کنار میزاریم تا از دما بیوفته.

کره نرم به دمای محيط رسیده و پودرقند و وانیل رو با همزن زده تا یکدست بشه. دورگیری کرده، پودرکاکائو رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن میزنیم.

پنیر رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر شکلات بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن مواد رو هم می زنیم. داخل قیف ریخته و ازش برای مونتاژ کیک و کاور کل کیک استفاده می کنیم. اميدوارم این کیک فوق العاده خوشمزه و عالی رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان

نکات بسیار مهم تهیه کیک دارک چاکلت کافی شاپی

  • این کیک قابلیت برش لایه ای نداره و حتما باید داخل 3 تا قالب سایز 15 درست بشه یا قالب مستطیل 30×40 که باید بعد از پخت کیک رو به 4 مستطيل کوچیک برش بزنید و به صورت لایه ای مونتاژ کنید.
  • بجای باترکریم می تونید از خامه ی کاکائویی استفاده کنید، 400 گرم خامه ی قنادی رو بزنید تا تقریبا فرم بگیره، بهش 2ق پودرکاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره.
  • اگه 3 قالب هم سایز ندارین می تونید مایه کیک رو سه قسمت کنید و هربار یه قسمت رو جدا پخت کنید و بقیه مایه رو داخل یخچال یا جای خنک بزارین. چون ما دنبال پف این کیک نیستیم.
  • برای باتر کریم می تونید پنیر خامه ای رو حذف کنید که در اینصورت باید میزان کره و شکلات رو تقریبا نصف نصف بیشتر کنید. (شکلات یکم بیشتر)
  • می تونید دو لایه ی ضخیم فویل رو کف و دورتادور قالبتون گرفته و با دست حسابی کیپ کنید و اضافات بالای فویل رو برش زده، از قالب اصلی جدا کنید و ازش به عنوان قالب استفاده کنید. اینم طریقه درست کردن قالب با فویل بود.