این کیک برشی شکلاتی در واقع یه شیرینی تر برشی و شکلاتی محشر و خوشمزه ست. یه شیرینی کافی شاپی خواستنی و شیک. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک برشی شکلاتی

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر دانه ریز ۱۶۰ گرم
  • آرد ۱۳۰ گرم
  • پودر کاکائو ۴۰ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
برای بین لایه ها
  • خامه قنادی ۳۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم (دلبخواه)
  • کارامل یا شیرعسلی ۱/۴ پیمانه
  • فندق خرد شده ۱/۲ پیمانه
برای پوشش کیک
  • شکلات ذوب شده ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع ۴۰ گرم
  • فندق خرد شده ۷۰ گرم

دستور پخت کیک برشی شکلاتی

طرز تهیه کیک برشی

برای شروع ابتدا تخم مرغها که سرد هستن زرده و سفیده رو جدا کنید چون راحتتر جدا میشه سفیده ها رو با نصف شکر و نصف وانیل حدودا ۶ دقیقه یا تا زمانی که فرم بگیره با دور تند همزن بزنید و بزارید کنار اگر محیط کارتون گرمه بزارید یخچال.

داخل ظرف دیگه ای زرده ها و بقیه شکر و وانیل رو با دور تند بزنید تا کرمی بشه در دو مرحله سفیده و مواد خشک الک شده رو اضافه کنید و فولد کنید تا گلوله ای باقی نمونه.

داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ بندازید مواد کیک رو بریزید و سطحش رو صاف کنید و سینی رو سه بار روی سطح بکوبید بزارید. داخل فر داغ با دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۴ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز خارج شه.

بعد پخت اطرافش رو با چاقو از سینی جدا کنید برگردونید روی توری خنک که شد به سه قسمت مساوی تقیسم کنید.

پنیر خامه ای رو با همزن کمی بزنید که بافت یکدستی پیدا کنه و بعد به خامه ای که فرم دادید اضافه کنید اگر دوست داشتید میتونید چند قطره اسانس کارامل هم اضافه کنید.

یه لایه از کیک کف ظرف مورد نظر بزارید با قیف روش خامه پخش کنید با لیسک صاف کنید و کرامل و فندق یا بادام روش پخش کنید تمام لایه ها رو به همین ترتیب انجام بدید اطراف و سطح کیک رو استر کشی کنید بزارید یخچال یک شب بمونه.

روز بعد شکلات رو بنماری با روغن کنید و مغز بهش اضافه کنید خنک که شد بریزید و تمام کیک رو پوشش بدید خودش رو که گرفت برش بزنید. نوش جان

نکات مهم تهیه کیک برشی شکلاتی

  • میتونید فقط‌ از خامه قنادی استفاده کنید در این صورت مقدار خامه رو‌ بیشتر کنید و‌ یا میزان نصف خامه نصف پنیر.
  • بسته به قدرت فرتون ممکنه زمان کمتری برای پخت نیاز باشه.
  • حتما بزارید یه شب بمونه یخچال روز بعد تزیین کنید و برش بدید.
  • اگر از شیر عسلی استفاده کردید بهتره چند ساعت داخل اب بجوشونید تا کاراملی بشه.