کیک کارامل گلکسی آوردم براتون خیلی خیلی خوشمزه، جذاب و زیبا با بافتی نرم و اسفنجی! اندازه ها رو هم به گرم و هم با لیوان دسته دار فرانسوی نوشتم براتون. دستور پخت رو هم خیلی وقته که استفاده می کنم و امتحان شده ست و با خیال راحت می تونید این کیک گلکسی کافی شاپی رو درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک کارامل گلکسی کافی شاپی
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ خنک ۳ عدد
- شکر دو سوم لیوان (۱۵۰ گرم)
- شیر ولرم نصف لیوان (۱۲۰ گرم)
- روغن مایع (نصف لیوان ۱۰۰ گرم)
- آرد یک لیوان و نیم (۲۰۰ گرم)
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری ( ۵ گرم)
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم)
- وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم برای فیلینگ
- خامه قنادی ۴۰۰ گرم
- پودر کرم کارامل ۱ بسته
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک کارامل گلکسی کافی شاپی
برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کنید اول سفیده رو بزنید. وقتی کف کرد در دو مرحله نصف شکر و بهش اضافه کنید حسابی بزنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه.
سپس زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بهش اضافه و بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و روغن مایع رو اضافه و پنج دقیقه هم بزنید آرد و بکینگ وپودر و پودر کاکائو رومخلوط و الک کرده در دو مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.
در نهایت سفیده فرم گرفته رو هم در دو مرحله اضافه بصورت دورانی فولد کنید. قالب بیست سانتی رو چرب کرده و کاغذ روغنی بذارید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا بپزه.
وقتی کیک آماده شد اجازه بدین از دما بیفته و از قالب جدا کنید اجازه بدین تا کامل خنک بشه.
در این فاصله فیلینگ رو آماده کنید.
خامه قنادی، پودر کرم کارامل و پنیر (من از پنیر خامه ایاستفاده کردم) همه رو با هم مخلوط و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره.
۱۵۰ گرم از خامه فرم گرفته رو جدا کنید و بزارید کنار (برای روی کیک)
خامه صبحانه رو بزارید روی حرارت کتری تا صاف و یکدست بشه وقتی رون شد شکلات تخته ای رو بهش اضافه کنید با ۱۵۰ گرم خامه ای کهگذاشته بودین کنار مخلوط کنید.
کیک رو به دو قسمت برش بزنید یه قسمت و روی ظرف بزارید رینگ و دور کیک بزارید با آبمیوه یا شیر سطح کیک رو مرطوب کنید خامه رو توی قیف ریخته و روی لایه اول بریزید و صافش کنید سپس لایه دوم کیک رو روش بزارید.
سپس خامه شکلاتی رو روی کیک بریزید و با قاشق روش طرح بدین. به مدت ۳ ساعت بزارید داخل یخچال بعد برش بزنید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره. نوش جان