کیک هات چاکلت بدون همزن برقی و بدون تخم مرغ! مطمئنم اگه یک بار این کیک خیس هات چاکلت رو درست کنید میره تو لیست همیشگیتون! خیلی آسونه، بدون تخم مرغ و همزن برقی درست میشه و بهترین کیک برای عاشق های شکلاته چون ترکیب کیک شکلاتی و هات چاکلته!

مواد لازم برای تهیه کیک خیس هات چاکلت

  • شیر گرم 3/4 پیمانه
  • کره آب شده 100 گرم
  • شیر عسلی 1 قوطی
  • آرد 3/4 و 1 پیمانه
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
  • بکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای هات چاکلت

  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات چیپسی 2 قاشق غذاخوری (شکلات تلخ یا نیمه شیرین)

برای تزیین

  • خامه فرم گرفته (خامه قنادی)
  • پودر کاکائو

برای خامه فرم گرفته، می تونید خامه صبحانه و پودر خامه (دریم ویپ) را با همزن برقی بزنید.

طرز تهیه کیک هات چاکلت خیس

طرز تهیه کیک هات چاکلت

 

ابتدا فر را روی 180 درجه گرم کنید. (فر برقی 160 درجه)

برای شروع قالب را چرب کنید .(ظرف پیرکس من 26 × 18 ست یا ظرف گرد 20 سانتی)

مواد خشک را خوب با هم مخلوط کنید، کنار بذارید.

سپس شیر، کره و شیرعسلی را با همزن دستی خوب بزنید، مواد خشک را ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.

مواد را در قالب بریزید و در فر حدود 40 تا 50 دقیقه بپزید یا تا وقتی خلال از کیک تمیز بیرون بیاد، مدت زمان پخت به فر شما بستگی داره بعد از 30 دقیقه چک کنید.

برای تهیه هات چاکلت ابتدا شیر، شکر و پودرکاکائو را روی حرارت متوسط بذارید هم بزنید تا مواد حل بشه، بعد شکلات چیپسی را بریزید هم بزنید تا شکلات حل و هات چاکلت بجوشه و سپس از روی حرارت بردارید.

در ادامه کیک را از فر بیرون آورده بلافاصله با چنگال سوراخ سوراخ کنید و هات چاکلت را آرام روی کیک بریزید، کنار بذارید تا به دمای محیط برسه و هات چاکلت جذب بشه.

تو این فاصله خامه را بزنید تا فرم بگیره و روی کیک شکوفه بزنید و پودر کاکائو بپاشید. اما من خامه نزدم چون بدون خامه بیشتر دوست دارم.