دسر ساگو رو امتحان کردید؟ محبوب دلهاست دسر ساگو! این دسر خوشمزه رو تو دورهمیاتون درست کنین و از خوردنش لذت ببرید! میتونین یه روز زودتر درست کنین بزارین یخچال، تا فردای مهمونی خنک واسه عزیزانتون سرو کنین.

مواد لازم برای تهیه دسر ساگو کاراملی

  • ساگو یک استکان معادل نصف لیوان دسته دار
  • شیر پرچرب پنج لیوان (یا ده قاشق شیرخشک حل شده در پنج لیوان آب)
  • شیرعسلی سه چهارم قوطی
  • پودر کرم کارامل یک بسته
  • خامه صبحانه یک پاکت
  • کمپوت هلو یک قوطی
  • گلاب نصف لیوان

طرز تهیه دسر ساگو

طرز تهیه دسر ساگو

ساگو رو از یک ساعت قبل با نصف لیوان گلاب و نصف لیوان آب خیس میکنیم. شیر رو داخل قابلمه میریزیم من از شیرخشک استفاده کردم.

قابلمه رو روی حرارت میزاریم تا شیر به جوش بیاد. وقتی شیر به جوش اومد مخلوط ساگو و گلاب رو اضافه میکنیم.

بهم میزنیم تا کم کم دونه های ساگو شیشه ای بشه و مخلوطمون کمی غلیظ بشه.

بعد شیرعسلی اضافه میکنیم. بعد از شیرعسلی، پودر کارامل میریزیم هم میزنیم تا کارامل داخل ساگو حل بشه و دسرمون غلیظ بشه.

آب کمپوت هلو رو جدا میکنیم هلوها رو نگینی خرد میکنیم. نصف هلو رو برای تزیین نگه میداریم مابقی رو با خامه صبحانه مخلوط میکنیم.

دسرمون که غلیظ شد حرارت رو خاموش میکنیم ،مخلوط خامه و هلو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا هلوها داخل دسر پخش بشه.

دسرمون آمادست داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزریم تا حسابی خنک بشه. در آخر نصف هلوهای مونده رو برای تزیین روی دسر میریزیم و تمام


طرز تهیه دسر ساگو زعفرانی

مواد لازم

  • ساگو نصف پیمانه
  • پودر کارامل یک بسته
  • شیر یک لیتر
  • شکر ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
  • خامه صورتی ۲۰۰ گرم
  • گلاب نصف پیمانه
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

اول ساگو رو از دو سه ساعت قبل با آب خیس میکنیم، بعد شیر و ساگو و پودر کارامل و شکر و هل و زعفران رو مخلوط و میذاریم روی حرارت تا به غلظت برسه، با حوصله هم بزنید تا وقتی غلیظ شه.

گلاب رو اضافه و مخلوط کرده و حرارت رو خاموش میکنیم. در آخر خامه رو اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و بعد در ظرف سرو ریخته و با هر چی دوس داشتیم تزئین میکنیم.

میره یخچال تا خنک شه.

بعد از اضافه کرده خامه میتونید مواد رو با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا مخلوط شه! با همزن دستی خوب بزنید نیازی به بلندر یا گوشتکوب نیست.