ترشی لبو و سیب یه ترشی ویژه یه روزه فوری و خوشمزه ست. نکات خرید چغندر (لبو) و همچنین طرز پختش رو به طور کامل براتون نوشتم. این ترشی با ترکیب رب انار و شیره یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست. من همیشه تو فصل لبو این ترشی رو درست می کنم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه ترشی لبو و سیب
- لبو 2 تا 3 عدد پخته (حدود 500 گرم)
- سیب 2 تا 3 عدد
- زرشک نصف پیمانه
- سیر به اندازه دلخواه (5 حبه ریختم)
- شیره 3 تا 4 قاشق یا به اندازه دلخواه (شیره انگور یا شیره خرما)
- رب انار مایع 3 تا 4 قاشق یا اندازه دلخواه
- نمک به اندازه دلخواه
- فلفل قرمز پرک یا چند عدد فلفل قرمز خشک
- سرکه به اندازه ای که روی مواد را بپوشونه (حدود 3 لیوان)
من مخلوط سرکه سفید و سرکه سیب ریختم می تونید از هر سرکه دلخواهی استفاده کنید.
طرز تهیه ترشی لبو و سیب
ابتدا لبو ها را بپزید، اما لبوها را زیاد نپزید تا له نشه. می تونید لبو و سیب رنده کنید و یا مثل من باریک یا به هر شکل دلخواهی برش بزنید. من سیب را پوست گرفتم. لبوها رو هم بعد از پخت پوست گرفتم و با کاتر به شکل نواری باریک خرد کردم.
همه مواد را در ظرف تمیز و خشکی بریزید مخلوط کنید، تست کرده نمک و فلفل یا شیره و رب انار را اندازه کنید.
سپس ترشی را در ظرف در دار ریخته بهتره یک روز بذارید بعد مصرف کنید.
اما نکات مهم تهیه ترشی لبو و سیب
- برای خرید چغندر لبو، چغندرهای کوچک و متوسط گرد بخرید چون تازه و خوشرنگترند هر چه بزرگتر باشه پیرتره.
- برای ترشی لبو زیاد نپزید تا له نشه.
- برای پخت لبو، چغندر خوب بشویید اما سر و ته و پوست آنرا نگیرید و برش نزنید تا خوشرنگتر بمونه.
- می تونید در قابلمه یا زودپز بپزید، یا اینکه دور آنرا کاغذروغنی و بعد فویل بپیچید و در فر 200 درجه بذارید بپزید.
- برای جلوگیری از کپک زدن ترشی تمام ظروف و موادی که استفاده می کنی تمیز، خشک و عاری از چربی باشه.
- برای اینکه رنگ ترشی عوض نشه در یخچال نگهداری کنید.
- ترکیب لبو و سیب تو این ترشی خیلی خوشمزه ست.
- ظروف خشک و عاری از چربی نکته اصلی ترشی خونگی هست.
- سیب سفت باشه بهتره.