کوکو سیب زمینی خام رنده شده از غذاهای ساده، خوشمزه و معروفه که به مواد اولیه زیادی نیاز نداره و سریع آماده میشه و به عنوان یک شام ساده، انتخاب خوبیه.

کوکو سیب زمینی خام رنده شده رو می‌تونید با پنیر پیتزا درست کنید، با اضافه کردن پنیر پیتزا به کوکو سیب زمینی، ارزش غذایی و همچنین کالری اون بیشتر میشه. در ادامه با دستور پخت کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی خام شکم پر با پنیر پیتزا

  • سیب زمینی متوسط 5 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری سر پر
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • پنیر پیتزا 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار

با این مقدار مواد اولیه می‌تونید کوکو سیب زمینی برای 4 تا 5 نفر درست کنید.


طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام شکم پر با پنیر پیتزا

دستور پخت کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا

مرحله اول، رنده کردن سیب زمینی

سیب زمینی ها رو شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.سپس سیب‌زمینی رنده شده رو داخل یک کاسه آب سرد بریزید تا نشاسته‌هاش جدا بشه. پیاز رو هم رنده کنید. سپس سیب زمینی و پیاز رنده شده زو داخل یک تنظیف یا پارچه نخی بریزید و پارچه رو با دست خوب فشار بدید تا آب سیب زمینی و پیاز به طور کامل گرفته بشه.

اگه وقت کافی ندارید می‌تونید سیب زمینی های رنده شده و پیاز رنده شده رو داخل مشت بگیرید و خوب فشار بدید تا آب سیب زمینی گرفته بشه.


مرحله دوم، اضافه کردن تخم مرغ

سیب زمینی‌ها و پیاز رنده شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و سپس تخم مرغ ها رو ابتدا داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید به سیب زمینی اضافه کنید.


مرحله سوم، اضافه کردن آرد

در این مرحله آرد و آرد سوخاری نمک و فلفل سیاه رو داخل کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام


مرحله چهارم، اضافه کردن پنیر پیتزا و سرخ کردن کوکو سیب زمینی

یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و وقتی که روغن داغ شد، نصف مایه کوکو رو به آرومی داخل تابه بریزید و با استفاده از لیسک یا قاشق سطح کوکو رو صاف کنید.

کوکو سیب زمینی خام با پنیر پیتزا رنده شده

سپس پنیر پیتزا رو به صورت یک لایه روی سیب زمینی پخش کنید.

فوت و فن کوکو سیب زمینی

در ادامه باقی مایه کوکو رو روی پنیر پیتزا بریزید و سطح کوکو رو صاف کنید.

کوکو سیب زمینی شکم پر

حرارت رو روی متوسط تنظیم کنید و درب تابه رو ببندید. حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید.

وقتی که کناره‌های کوکو طلایی شد، یعنی وقتشه که کوکو رو برگردونید. برای برگردوندن کوکو یک دیس روی تابه بذارید و تابه رو داخل دیس برگردونید و سپس کوکو رو دوباره به تابه برگردونید.

وقتی که کوکو رو برگردوندید حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا طرف دیگه کوکو با حرارت ملایم برشته بشه.


مرحله پنجم، سرو و تزئین

وقتی که دو طرف کوکو سیب زمینی برشته شد، از روی حرارت بردارید و به دلخواه با مقداری جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.

کوکو سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا


فوت و فن ها و نکات مهم پخت کوکو سیب زمینی خام

  • برای اینکه از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن بشید، تخم مرغ ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکنید و سپس به مواد اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا تخم مرغ با مواد مخلوط بشه.
  • برای درست کردن کوکو سیب زمینی خام، آب سیب زمینی رو بعد از رنده کردن بگیرید، آب پیاز رو هم بعد از رنده کردن بگیرید. آب سیب زمینی باعث وا رفتن کوکو سیب زمینی خام و چسبیدن کوکو سیب زمینی به تابه میشه.
  • میزان تخم مرغ در کوکو سیب زمینی خام مهمه. اگه تخم مرغ برای مواد کم باشه باعث ترک خوردن کوکو سیب زمینی میشه و اگه تخم مرغ زیاد باشه باعث بافت شل شدن، ایحاد کف و وا رفتن کوکو سیب زمینی میشه.
  • برای درست کردن کوکو سیب زمینی اندازه تابه رو طوری انتخاب کنید تا قطر کوکو یک سانتی‌متر و حداکثر 2 سانتی‌متر بشه. ضخامت زیاد کوکو باعث خام موندن وسط کوکو میشه و نازک بودن بیش از حد (کمتر از نیم سانتی‌متر باعث خشک شدن کوکو سیب زمینی میشه.
  • آویشن طعم خوبی به کوکو سیب زمینی میده. در صورت تمایل می‌تونید نصف قاشق چای‌خوری پودر آویشن به مایه کوکو اضافه کنید.
  • در صورتی که مایه کوکو شل بود می‌تونید یک تا دو قاشق غذاخوری آرد سفید یا آرد سیب زمینی به مایه کوکو اضافه کنید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه کوکو سبزیجات رژیمی و خوشمزه؛ تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی کدو سبز، غذایی سالم، رژیمی، ساده و ارزان
طرز تهیه کوکوی کلم پیچ، غذایی خوشمزه، سبک، سالم و ارزان
طرز تهيه خوشمزه ترین كوكوی لوبيا سبز تبريزی؛ مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای گیلانی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کوکوی تره فرنگی با سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی بادمجان خام + علت وا رفتن کوکو بادمجان
طرز تهیه کوکو با مرغ ریش ریش شده پخته
طرز تهیه پیتزا کوکو سیب زمینی متفاوت و خوشمزه مرحله به مرحله

Rate this post