رب فلفل قرمز دلمه ای رو استفاده می کنبد؟ در ادامه روش درست کردن رب فلفل دلمه ای قرمز در خانه و همچنین روش استریل کردن شیشه رو براتون توضیح دادم. این رب فلفل دلمه ای قرمز خیلی خوشمزست! موارد استفاده زیادی داره از قبیل املت، پاستا و در کنار کتلت و فلافل و سمبوسه و غیره هم می تونید سروش کنید. هر قدر فلفل دلمه ها قرمزتر باشن رب پر رنگتر میشه.
مواد لازم برای تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز در خانه
- ۶ عدد فلفل دلمه ای قرمز
- ۱ پیمانه آب
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک به مقدار دلخواه
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز در خانه
برای شروع ابتدا فلفل ها رو بشورید و قاچ کنید و تخمشو خارج کنید و قسمت های سفید رنگ وسطشون هم جدا کنید.
در قابلمه بریزید و ۱ لیوان آب را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
اجازه دهید کمی خنک شوند بعد پوست فلفل ها را جدا کنید.
فلفل ها را در همزن با غذا ساز بریزید و پوره کنید.
پوره فلفل را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز کم کم بپزید تا غلیظ شود. روی قابلمه سبد فلزی بگذارید که بعد از به جوش آمدن رب به اطراف پرت نشود.
مرتب قابلمه را چک کنید و رب را هم بزنید.
رب که به اندازه کافی غلیظ شد به آن روغن زیتون و نمک اضافه و مخلوط کنید.
از روی گاز بردارید تا خنک شود.
شیشه را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش بگذارید. شیشه ها رو داخل آب جوش فرو ببرید.
رب را بعد از خنک شدن شیشه در آن بریزید.
همچنین می تونید فلفل ها رو تو فر کبابی کنید.