نان فرفره ای پنیری! نون فرفره ای پنیری یه نون بسیار راحت و سبکه که به تنهایی یا کنار انواع دیپ ها استفاده میشه و یه پیش غذا یا فینگرفود مناسب برای خوشکل کردن میز مهمونی شماست! ترجمه دستور پخت این نون توسط خودم از یه سایت انگلیسی هست که طبعا موادش رو کمی طبق ذائقه ایرانیا دستکاری کردم و به نتیجه دلخواه رسیدم.
مواد لازم برای تهیه نان فرفره ای پنیری
برای خمیر رول
- ۵۰۰ گرم آرد (حدود ۴ لیوان دسته دار)
- ۲۰۰ گرم شیر ولرم (حدود ۱ لیوان)
- خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۵۰ گرم
- پنیر موتزارلای رنده شده۲۵۰ گرم (حدود ۲ و نیم لیوان)
مواد میانی
- رب گوجه فرنگی
- سس کچاب تند یا معمولی
- پودر سیر
- آویشن
- پنیر پارمزان
- روغن
- نمک
طرز تهیه نان فرفره ای پنیری
برای شروع ابتدا همه مواد خمیر به جز کره را باهم مخلوط کرده خوب ورز دهید.
وقتی کاملا مخلوط شد کره که در دمای محیط بوده را افزوده مجددا ورز می دهیم تا خمیر منسجم و یکدستی داشته باشیم.
بعد خمیر را به شکل توپ درآورده و در ظرفی گذاشته و روی آن نایلون چرب شده کشیده و به مدت ۴۰ دقیقه استراحت می دهیم.
بعد از استراحت توپ را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هرقسمت را با وردنه به شکل مستطیل باز می کنیم. (سعی کنید هر دو مستطیل تقریبا هم اندازه باشند.)
بعد رب گوجه فرنگی و کمی روغن و نمک و چند قاشق از سس کچاب باهر طعمی که دوست داشتید را مخلوط کنید و سطح خمیرها را کاملا با این سس بپوشانید و روی آنها پودر سیر و آویشن و مقادیر زیادی پودر پنیر پارمزان بپاشید.
حالا خمیرها را محکم به شکل رولت پیچیده و در سلفون گذاشته و دو طرفش را محکم بپیچانید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا برش زدنشان راحت تر باشد.
بعد از ۲۰ دقیقه رول ها را به ضخامت ۱ سانتی متری ببرید و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید و آردپاشی کردید با فاصله قرار دهید و در فری که از قبل گرم کرده گذاشته و اجازه دهید حدود۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند.