کوکی حلوا شکری رو شاید تا حالا امتحان نکرده باشید، اما اگر حلوا شکری (حلوا ارده) دارید و استفاده نمیشه این بهترین گزینه هست که باهش این کوکی حلوا شکری خوشمزه و ساده رو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی حلوا شکری

  • تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ٣٠ گرم
  • هل ۳ عدد پودر شده
  • شکر سرخ ۵٠ گرم
  • حلوا شکری ۵٠ گرم
  • روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
  • آرد تقریبا ١ + ۱/۴ پیمانه
  • 
بیکینگ پودر ١ قاشق چای خوری
  • 
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • 
برای روی کوکی شکر یا هر مغزی دوست دارید (کنجد، پسته، بادام، پودر نارگیل، گردو نگینی خرد شده …..)

طرز تهیه کوکی حلوا شکری

طرز تهیه کوکی حلوا شکری

برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و کره همدمای محیط و پودر هل را با هم مخلوط کنید.

روغن و حلوا ارده ای که با پشت قاشق نرم کردید را افزوده و هم بزنید.

سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و کم کم بریزید تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد. (شاید از این مقدار یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر بشه)

ابتدا با قاشق مخلوط کنید و فقط برای منسجم شدن خمیر با نوک انگشت کمی ورز دهید.

به اندازه گردو (تکه های ۳۰ گرمی) جدا کنید در دست قل قلی و تخت کنید (تقریبا ۱ سانت ضخامتش باشه) چون داخل فر پف میکنه.

روی شیرینی را در شکر یا مغز دلخواه زده و در سینی فر بچینید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

کف و کمی اطرافش رنگ بگیره کافیه. وقتی سرد شد درون ظرف دربسته نگهداری کنید.

فقط یک نکته این که حلوا ارده های یزد نرم و روغنی هست ولی بشتر جاها سفت و خشک هست در اینصورت با روغن (خیلی کم) داخل غذاساز بریزید و بزنید تا لطیف بشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.