کوکی حلوا شکری رو شاید تا حالا امتحان نکرده باشید، اما اگر حلوا شکری (حلوا ارده) دارید و استفاده نمیشه این بهترین گزینه هست که باهش این کوکی حلوا شکری خوشمزه و ساده رو درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی حلوا شکری
- تخم مرغ ۱ عدد
- کره ٣٠ گرم
- هل ۳ عدد پودر شده
- شکر سرخ ۵٠ گرم
- حلوا شکری ۵٠ گرم
- روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
- آرد تقریبا ١ + ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ١ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- برای روی کوکی شکر یا هر مغزی دوست دارید (کنجد، پسته، بادام، پودر نارگیل، گردو نگینی خرد شده …..)
طرز تهیه کوکی حلوا شکری
برای شروع ابتدا تخم مرغ، شکر و کره همدمای محیط و پودر هل را با هم مخلوط کنید.
روغن و حلوا ارده ای که با پشت قاشق نرم کردید را افزوده و هم بزنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و کم کم بریزید تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد. (شاید از این مقدار یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر بشه)
ابتدا با قاشق مخلوط کنید و فقط برای منسجم شدن خمیر با نوک انگشت کمی ورز دهید.
به اندازه گردو (تکه های ۳۰ گرمی) جدا کنید در دست قل قلی و تخت کنید (تقریبا ۱ سانت ضخامتش باشه) چون داخل فر پف میکنه.
روی شیرینی را در شکر یا مغز دلخواه زده و در سینی فر بچینید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
کف و کمی اطرافش رنگ بگیره کافیه. وقتی سرد شد درون ظرف دربسته نگهداری کنید.
فقط یک نکته این که حلوا ارده های یزد نرم و روغنی هست ولی بشتر جاها سفت و خشک هست در اینصورت با روغن (خیلی کم) داخل غذاساز بریزید و بزنید تا لطیف بشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.