کوکی ماچا یک كوکی متفاوت و خوش طعم سرشار از خاصيت هست. ماچا يک نوع چاي سبز با خواصي ده برابر و طعم و رنگي غليظ تر از چاي سبز معمولي است. امیدوارم که این کوکی خاص و خوشمزه رو درست کنید و دوست داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی ماچا

  • آرد يک پيمانه
  • ماچا (پودر) ١/٥ قاشق غذا خوری
  • پودر قند نصف پيمانه
  • كره نرم شده نصف پيمانه
  • نمك ١/٨ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی ماچا

طرز تهیه کوکی ماچا

برای شروع ابتدا كره و پودر قند را با هم ن بزنيد تا سفيد و كرمي شود.

سپس آرد، ماچا و نمک را با هم مخلوط و سپس الک كنيد و به مخلوط كره اضافه نمايید.

سپس با سرعت متوسط بزنيد تا خودش را بگيرد. اگر بافتش يكنواخت نشد آن را داخل يك كيسه پلاستيكي گذاشته و با دست كمي ورز بدهيد تا خميري شكل بشود.

خمير را به شكل لوله ايي فرم دهيد (به ارتفاع تقريبا ٢٠سانت). داخل كيسه به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. داخل سيني را كاغذ روغني انداخته و ده دقيقه قبل از پخت فر را روي حرارت ١٦٠ درجه سانتي گراد روشن كنيد.

بعد از نيم ساعت خمير را از يخچال در آوريد. ميتوانيد به دو صورت كوكي ها را شكل دهيد. ميتوانيد همان استوانه را به صورت ورقه ايي برش دهيد يا خمير را به آرامي با وردنه پهن كرده و قالب بزنيد. بهتر از قبل از پخت نيز ده دقيقه در يخچال قرار بدهيد. به مدت ١٠ تا ١٢دقيقه در فر بپزيد.

اگر فر شما كانوكشن ندارد ٥ تا ١٠ درجه به دماي فرتان اضافه كنيد.

بعد از پخت روي توري فلزي گذاشته تا خنک شوند. براي تزيين ميتوانيد از شكلات تلخ يا سفيد آب شده استفاده كنيد. نوش جان