این کوکی سیب و گردو خیلی راحته و سریع آماده میشه. از عطر سیبش هم که نگم برات! یکی از خوشمزه و متفاوت ترین کوکی هایی که تا حالا خوردم این کوکی سیب گردو بود. امیدوام که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکی سیب و گردو

  • آرد ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر نصف لیوان
  • کره ذوب شده نصف لیوان
  • بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق مربا خوری
  • دارچین نصف قاشق مربا خوری
  • سیب متوسط ۲ عدد (اگه درشت بود ۱.۵ عدد)
  • گردوی خرد شده نصف لیوان + مقداری برای تزئین به دلخواه

طرز پخت کوکی سیب و گردو

طرز تهیه کوکی سیب و گردو

ابتدا سیب ها رو پوست کنده و به تکه های ریز خرد میکنیم. سیب های من درشت بودن، یکی و نصفی خرد کردم. یه نصفه سیب رو کنار گذاشتم.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی میزنیم تا حجمش زیاد شده و کرم رنگ بشه. بعد کره و دارچین رو اضافه کرده و در حدی که مخلوط یکدست بشه هم میزنیم. سپس بیکینگ پودر و آرد رو کم کم روی مخلوط اضافه و الک کرده و ابتدا با همزن بعد با قاشق هم می‌زنیم تا خمیر نسبتا چسبناکی بدست بیاد.

بعد مغز گردو و سیب ها رو به خمیر اضافه کرده و هم میزنیم تا در خمیر به شکل یکدستی پخش بشن.

حالا دستمون رو چرب کرده و از خمیر به اندازه یه گردوی بزرگ یا یه نارنگی کوچیک جدا کرده و ابتدا کف دست گِردش کرده بعد به دلخواه دو سه تکه مغز گردو روش قرار داده و یکم بهش فرم داده و پهن ترش میکنیم و درون سینی فر میچینیم. میتونین کف سینی رو با روغن مایع چرب کنین یا اینکه کاغذ روغنی بندازید.

سینی رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۶۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم. تا اینکه زیر شیرینی ها طلایی بشه بعد کمی شعله بالای فر رو روشن میکنیم که روی شیرینی ها خوشرنگ بشه‌ سپس از فر درآورده صبر میکنیم کمی خنک بشن بعد از سینی جدا میکنیم که نشکنند.

این مقدار مواد برای من ۱۶ عدد کوکی شد. تعدادشون به سایز کوکی ها بستگی داره. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)