بیسکویت سیب زمینی خندان یه اسنک ترد و با نمک و خوشمزه که بزرگ و کوچیک میپسندن، مخصوصاً اگه بچه بد غذا توی خونه دارید این بهترین گزینه س. فوق العاده راحت اما شیک و خوشمزه ست و حتی میتونید سر میز و تو سفره مهمونیاتون ازش استفاده کنید و مخصوصا دل بچه ها رو شاد کنید. یه میان وعده فوق خوشمزه که معطئنم از خوردنش سیر نمیشید!

مواد لازم برای تهیه بیسکویت سیب زمینی خندان

  • سیب زمینی متوسط بدون پوست ۲ عدد متوسط (حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم)
  • آرد سوخاری ۱/۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • ادویه های دلخواه

طرز تهیه بیسکویت سیب زمینی خندان

طرز تهیه بیسکویت سیب زمینی خندان

برای شروع ابتدا سیب زمینی ها رو بذارید آب پز بشن، بعد پوستشون رو بگیرید و تا داغن سریع له و پوره کنید و بذارید کنار تا خنک بشن.

بعد از خنک شدن با پیمانه آشپزی و یا به کمک لیوان دسته دار فرانسوی پوره سیب زمینی رو پیمونه کنید و دقیقاً ۲ پیمونه ازش جدا کنید.

به ۲ پیمانه از پوره، آرد سوخاری، نشاسته و ادویه های دلخواهتون رو اضافه کنید. من از نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و کمی فلفل قرمز استفاده کردم.

حالا ورز بدید تا پوره لطیف و یکدستی داشته باشید که به دست نمی چسبه.

خمیر رو داخل ظرف در دار یک ساعت توی یخچال استراحت بدید.

بعد از این تایم به کمک وردنه خمیر رو به ضخامت حدودی ۳ میل روی میز کار باز کنید و با کاتر به قطر دلخواهتون دایره ایجاد کنید از لیوان ها با قطر متفاوت هم میتونید استفاده کنید، برای صورتک های خندان چشم و دهان بذارید من برای چشمها از نِی و برای دهان از لبه قاشق استفاده کردم.

روغن رو بذارید داغ بشه و حالا خمیرها رو توی روغن داغ شناور سرخ کنید البته با حرارت متوسط رو به بالا و بعد روی دستمال روغن گیر بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

در کنار سس کچاپ، خیلی ترد و نمکی و خوشمزه ن و حتماً که سالمتر و با کیفیت تر از موارد کارخونه ای. نوش جان

نکات مهم تهیه بیسکویت سیب زمینی خندان

  • با فاصله از هم درون روغن قرار دهید.
  • بهتر است که درون روغن شناور باشند.
  • نشاسته ذرت باعث ترد شدن سیب زمینی ها میشود.
  • اگر سیب زمینی حالت چسبنده داشت، مقداری روغن مایع به آن بزنید.
  • مثل پفک، پوک و ترد و سبکه.
  • من از پودر نون باگت خشک شده استفاده کردم به عنوان آرد سوخاری.