این سیب‌ زمینی متری فقط با سه قلم مواد درست میشه و فوق‌العاده خوشمزه اس. پیشنهاد می کنم حتما درست کنین. بچه ها خیلی خیلی دوستش دارن. یه سیب زمینی مِتری خیلی خیلی ترد و خوشمزه. این سیب زمینی متری ترد و خوشمزه رو میتونی برای قشنگ تر شدن میز پذیراییتون استفاده کنید. حتما حتما درست کنید خیلی راحت و خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی متری با نشاسته ذرت

  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم معادل ۵ عدد سیب زمینی متوسط
  • پنیر چدار (یا پنیر پیتزا) ۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم معادل ۳/۴ لیوان
  • جعفری یا شوید خرد شده ۱۰ گرم معادل ۲ قاشق غداخوری (به دلخواه)
  • ادویه (به دلخواه) من از نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا استفاده کردم

طرز تهیه سیب زمینی متری با نشاسته ذرت

طرز تهیه سیب زمینی متری با نشاسته ذرت
برای شروع ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز میکنیم و پوستشون رو میگیریم و با گوشتکوب یا هر وسیله ای که دارین، له میکنیم.

سپس پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا پنیر جذبِ سیب زمینی بشه.

جعفری رو خرد میکنیم و به همراه ادویه ها به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

نشاسته ذرت رو به هم به مواد اضافه میکنیم. اول با قاشق مخلوط میکنیم و بعد با دست تا زمانی ورز میدیم که خمیر دیگه به دست نچسبه.

سطح کار رو آردپاشی میکنیم و خمیر رو روی سطح کار باز میکنیم و با وردنه خوب پهنش میکنیم. گوشه های خمیر رو با چاقو میگیریم تا سطح خمیر مستطیلی شکل بشه. قطر حدود یک سانتی متر کافیه. ضخامت کمتر یا بیشتر خوشگل نمیشه.

نوک یک چاقو (که بهتره اره ای نباشه؛ چون به خمیر میچسبه) رو به روغن آغشته میکنیم و روی خمیر برش ایجاد میکنیم. (علت روغن زدین اینه که خمیر به چاقو نچسبه).

حالا خمیرها رو داخل روغن داغ میزاریم و سرخش میکنیم.

بعد از اینکه داخل روغن گذاشتین و کمی تغییر رنگ داد پشت و رو کنین. نزارین مدت زمان زیادی سرخ بشه؛ چون سفت میشه.

بعد از اینکه از روی حرارت برداشتین حتما داخل لیوان بزارین تا روغن خارج بشه.

لازم نیست غرق در روغن باشه تا نصفشو بگیره کافیه.

اصلا نباید از رنده و گوشت کوب برقی برای سیب زمینی استفاده کرد.

امیدوارم درست کنین و نوش جان کنین و لذتشو ببرین. نوش جان

5/5 - (1 امتیاز)