این شارلوت بادمجانه! به اسمش نگاه نکنید که از اسمش خیلی مجلسی تره! به رنگاش نگاه کنید و ترکیباتش رو حدس بزنید. یه سالاد خوشمزه و عالی که حتی می تونید به صورت تک نفره و فینگرفودی هم درست کنید!

مواد لازم برای تهیه شارلوت بادمجان

  • بادمجان ۴ تا ۵ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • سینه مرغ ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  • خیارشور نصف لیوان
  • فلفل دلمه ای کمتر از نصف لیوان
  • جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • هویج نصف لیوان
  • قارچ نصف لیوان
  • ادویه و نمک و گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه شارلوت بادمجان

طرز تهیه شارلوت بادمجان شیک و مجلسی و خوشمزه

برای شروع ابتدا بادمجون ها رو بشورید و حلقه حلقه با پوست برش بزنید، داخل آب و نمک مدتی بذارید تا تلخ آبش خارج بشه و بعد سرخ کنید کنار بذارید.

سینه های مرغ مکعبی رو توی مقداری پیاز تفت بدید و ادویه های دلخواه رو بزنید و بذارید تا خنک بشه (اگه خواستید قارچ و هویج رو اضافه کنید با مرغ بذارید تا کمی نیم پز بشن)

بعد از خنک شدن مواد توی یه ظرف سینه مرغ رو به همراه تمام مواد سالاد و ادویه ها و سس مایونز و جعفری و گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید فقط حواستون باشه موادتون شل و آبکی نباشه.

حالا توی کاسه یا فنجون مورد نظدتون سلفون یا مشما بکشید.

آموزش شارلوت بادمجان

یک ردیف بادمجون حلقه ای سرخ شده و بعد دو قاشق از مواد سالاد رو بریزید و دوباره روی مواد بادمجان و الی آخر و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و لایه آخر رو بادمجون بچینید و مشما رو خوب ببندید و داخل یخچال بذارید، حداقل یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد سرو کنید.

شارلوت بادمجان فینگرفودی

نکات مهم تهیه شارلوت بادمجان

  • برای روی سالاد قالبی ترکیب ماست و کمی پنیر و سیر و شوید ریز شده رو با قیف پایپ کردم و با ساقه پیازچه و گردو و شوید تزئین کردم.
  • مواد داخل سالا کاملاً اختیاریه و میتونید هر کدوم رو جایگزین کنید.
  • میتونید از مرغ یا گوشت چرخ شده به جای مرغ مکعبی اضافه کنید.
  • میشه از بادمجونهای مکعبی سرخ شده داخل مواد سالاد استفاده کرد.
  • دقت کنید حلقه های بادمجون ها رو زیاد ضخیم و یا نازک برش نزنید. ضخامتشون متوسط باشه و زیاد هم سرخ نکنید چون باعث میشن تا بادمجون ها شکننده بشن و توی قالب انعطاف پذیری نداشته باشن و فرم قالب رو نگیرن.