سالاد شیکرون رو امتحان کردید؟ یه سالاد خوشمزه به اسم شیکرون هست که یعنی از طعمش هرچی بگم کم گفتم. بریم برای دستور تهیه این سالاد خوشمزه و ساده!

مواد لازم برای تهیه سالاد شیکرون

  • سیب زمینی ۱۸۰ گرم
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • خیارشور ۲۰۰ گرم
  • پنیر گودا ۱۰۰ گرم
  • ذرت ۱ دوم لیوان
  • گردو ۱۰۰ گرم
  • سیر ۱ حبه بزرگ
  • نمک فلفل به مقدار لازم
  • مایونز ۱ لیوان
  • خامه یا ماست ۱۰۰ گرم
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ خرد شده آب پز شده ۱ لیوان

دستور تهیه سالاد شیکرون

طرز تهیه سالاد شیکرون

برای شروع ابتدا گردوها رو از یک شب قبل با اب جوش خیس کنید. بعد آبکش کرده و خرد کنید سیب زمینی رو پوست گرفته و مکعبی خرد کنید و با کمی نمک بپزید.

حواستون باشه بیش از حد نپزه و وا نره. مرغ رو هم با ۱ عدد پیاز و‌ کمی نمک آب پز کنید. خیارشور رو ریز خرد کنید. سیب زمینی که پخت آب کش کنید و به سیب زمینی داغ پنیر گودای خرد یا رنده شده رو اضافه کنید و‌ هم بزنید و اجازه بدهید خنک بشه.

سپس سس مایونز، خیارشور، خامه یا ماست، نمک، فلفل، آبلیمو و قارچ و سیر رنده شده رو اضافه کنید و نصف سس رو به سیب زمینی اضافه کنید و بذارید ۱الی ۲ ساعت داخل یخچال بمونه.

به بقیه سس گردوی خرد شده سینه مرغ خرد شده و ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از ۱ ساعت به سیب زمینی اضافه کنید و‌ هم بزنید.

موقع هم زدن آرام زیر و رو‌ کنید تا سیب زمینی ها خرد نشن. همه مواد را که مخلوط کردید داخل یخچال ۱ شب استراحت دهید. بعد در ظرف مورد نظر کشیده و تزئین کنید حتما امتحان کنید از طعمش سیر نمیشید.

نکته ها مهم تهیه سالاد شیکرون

  • به جای سیر میتونید از ۱۵۰ گرم‌کالباس استفاده کنید که من چون دوست ندارم استفاده نمیکنم.
  • میتونید گردوها رو بعد خیس کردن پوستشو بگیرید یا اصلا خیس نکنید ریز خرد کنید و کمی تفت بدید.
  • مقدار سیر انقدر نیس ک بوی بد از دهن بیاد فقط یه طعم خیلی خوب و خوشمزه به سالاد میده اگه از کالباس استفاده نکردید اصلا سیر رو‌ حذف نکنید.

5/5 - (1 امتیاز)