تنوع غذاهایی که با مرغ میشه درست کرد خیلی زیاده، زرشک پلو با مرغ، مرصع پلو با مرغ، آلبالو پلو با مرغ، نخود پلو با مرغ و …

اما مرغ رستورانی یا چلو مرغی که تو رستوران سرو میشه، طعم و مزه متفاوتی داره. در ادامه با روش پخت مرغ رستورانی به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه مرغ رستورانی خوشمزه و مجلسی

  • مرغ 4 تکه
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • سیر 4 حبه
  • نصف لیوان زعفران آب کرده
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد بزرگ
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع نصف لیوان

برای درست کردن مرغ مجلسی با رب به جای زعفران آب شده از 1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ و 1 قاشق غذاخوری، رب انار استفاده کنید.


طرز تهیه مرغ رستورانی خوشمزه و مجلسی با رب مرحله به مرحله

مرحله اول، مزه‌دار کردن مرغ

برای شروع تکه‌های مرغ رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید. پیاز و سیر رو رنده کنید و روی مرغ بریزید.

سپس رب گوجه‌فرنگی، سس کچاپ و رب انار رو به همراه ادویه‌ها که شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بود رو به مرغ اضافه کنید.

در ادامه روغن مایع رو هم به مرغ اضافه کنید و مواد رو زیر و رو کنید تا مواد به خوبی مخلوط بشه و همه قسمت‌های مرغ به مواد آغشته بشه.

برای اینکه مواد به خورد مرغ بره، مواد رو با دست روی تکه‌های مرغ بمالید.


طرز تهیه مرغ رستورانی بدون رب

برای تهیه مرغ رستورانی بدون رب، به جای استفاده از رب گوجه فرنگی، سس کچاپ و رب انار، از نصف لیوان زعفران آب کرده استفاده کنید.


مرحله دوم، استراخت دادن به مرغ

یک عدد فلفل دلمه‌ای بزرگ رو به قطعاتی حدود 3 سانتی‌متر خرد کنید و به مرغ اضافه کنید. درب ظرف مرغ رو بذارید و حدود یک ساعت بذارید داخل یخچال استراخت کنه تا مواد به خورد مرغ بره.


مرحله سوم، اضافه کردن آب مرغ

در این مرحله، مرغ رو از یخچال بیرون بیارید و یک و نیم لیوان آب مرغ (یا یک عدد عصاره مرغ رو داخل یک و نیم لیوان آب حل کنید) یا یک و نیم لیوان آب جوش به مرغ اضافه کنید.


مرحله چهارم، پختن مرغ

در این مرحله مرغ رو روی حرارت ملایم بذارید و وقتی که شروع به جوشیدن کرد، هر 15 دقیقه به قابلمه سر بزنید و با قاشق سس رو روی تکه‌های مرغ بریزید.

درب قابلمه رو بذاربد و روی حرارت کم حدود 1 ساعت زمان بدید تا مرغ با آب کم و به آرومی بپزه.


مرحله پنجم، سرو و تزئین

وقتی که مرغ به طور کامل پخت و سس به غلظت مناسب رسید، مرغ رو داخل ظرف مناسب سرو کنید و با پلو ساده یا زرشک پلو نوش جان کنید.

برای ترئین هم به دلخواه می‌تونید از سیب زمینی خلالی سرخ شده یا گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای و فوت و فن کباب تابه ای مرغ
طرز تهیه نخود پلو با مرغ ریش ریش و نخود آبگوشتی
طرز تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مرغ لا پلو کته و دمی زعفرانی با مرغ ریش ریش
طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و ساده به صورت مرحله به مرحله