آلبالو پلو با ظاهر زیبا و اشتها آوری که داره جزو غذاهای مجلسی و خوش طعم، خوش عطر و خوش رنگه که به روش‌های مختلفی درست میشه. آلبالو پلو طعم ملسی داره و اگه طرفدار غذاهایی با طعم ترش و شیرین هستید حتما امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه آلبالو چلو مجلسی برای دونفر

  • پیاز 2 عدد
  • مرغ بدون پوست 2 تکه
  • کره 50 گرم
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • آب زعفران
  • رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 1 لیوان
  • آلبالوی تازه 200 گرم
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • خلال پسته 50 گرم
  • خلال بادام 50 گرم

طرز تهیه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ درجه یک برای دو نفر

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ مجلسی و رستورانی، ساده و خوشمزه

مرحله اول، سرخ کردن مرغ

پیاز رو رنده کنید. نصف کره رو به همراه روغن داخل ماهیتابه بریزید مرغ رو هم اضافه کنید. نمک و فلفل و زعفران دم کرده رو روی تکه‌های مرغ بریزید و تا وقتی که پیاز طلایی بشه تفت بدید.

طرز تهیه آلبالو پلو

رب گوجه‌فرنگی رو تو یک ماهیتلبه کوچک با یک قاشق غذاخوری روغن تفت بدید. وقتی که پیاز طلایی شد و مرغ سرخ شد، رب گوجه تفت داده شده رو به همراه مقداری آب جوش اضافه کنید.

طرز تهیه آلبالو پلوی مجلسی به صورت تصویری

حدود 40 دقیقه صبر کنید تا مرغ بپزه.


مرحله دوم، تفت دادن آلبالو

برای درست کردن آلبالو پلو بهتره که از آلبالوی تازه استفاده کنید. اما اگه تو فصل آلبالوی تازه نیستید، می‌تونید از آلبالوی فریز شده، کمپوت آلبالو و آلبالو خشکه هم استفاده کنید. اما بعد از آلبالوی تازه، آلبالوی فریز شده بهترین گزینه هست. در هر صورت باید هسته آلبالو رو جدا کنید. اگه از آلبالو خشمه استفاده می‌کنید از شب قبل آلبالو رو خیس کنید تا نرم بشه و بتونید هسته‌هاش رو جدا کنید.

برای درست کردن آلبالو پلو بهتره که برنج رو به همراه آلبالو دم نکنید، چون که رنگ آلبالو کاملا تغییر میکنه و دیگه با یه آلبتلو پلوی خوش رنگ رو به رو نخواهید شد. برنج رو هم از چند ساعت قبل در مقداری آب سرد و نمک خیس کنید و یه کته معمولی یا به دلخواه خودتون برنج آبکش درست کنید.

آلبالوی فریز شده رو وقتی که یخ زدایی شد در كره تفت بدید.

طرز تهیه آلبالو پلوی مجلسی به صورت مرحله به مرحله

وقتی که آلبالوها کمی تفت خورد، شکر، خلال پسته و خلال بادام رو هم اضافه کنید.

دستور پخت آلبالو پلو با مرغ

وقنی که شکر به طور کامل آب حل شد، آلبالوها رو از روی حرارت بردارید.


مرحله سوم، آماده کردن آلبالو پلو

مقداری از برنج دم کشیده رو داخل یه ظرف بریزید و مقداری از آلبالوها رو بریزید روی برنج. دوباره برنج بریزید و روش آلبالو بریزید. این کار رو تا تموم شدن برنج و آلبالو ادامه بدید. البته مقداری برنج سفید برای درست کردن برنج زعفرانی کنار بگذارید. برنج و آلبالوها رو به طور کامل و یکدست با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه آلبالو پلو همراه با عکس
در ادامه برای آماده کردن برنج زعفرانی تو یه ظرف دیگه کمی برنج بریزید و روش زعفران دم کردم بریزید و خوب مخلوط کنید تا برنج زعفرانی آماده بشه.

طرز تهیه آلبالو پلو با کته


مرحله چهارم، سرو و تزئین آلبالوپلو

مقداری از آلبالو پلو رو داخل بشقاب بریزید و روش برنج زعفرانی ریخته و مرغ رو هم کنارش بگذارید و از تماشای ترکیب رنگ و عطر و طعم بی‌نظیرش لذت ببرید. نوش جان.

طرز تهیه آلبالو پلو رستورانی


فیلم طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

طرز تهیه آلبالو پلو با فیله مرغ

مواد لازم

  • یک ونیم لیوان آلبالو بی‌هسته
  • سه قاشق شکر
  • سه پیمانه برنج
  • دوازده‌ تا فیله مرغ
  • یک پیازرنده شده
  • کره، نمک، فلفل، زعفران دمکرده

طرز تهیه

پیاز رنده شده وکمی زعفران و نمک فلفل را مخلوط کنید و فیله‌ها را با این مخلوط مزه‌دارکنید. شکر را روی آلبالوها بپاشین فرصت بدین یخورده آب بندازه.

آلبالو را روی حرارت بذارین وفرصت بدین نرم بشه، آب میندازه وکف میکنه مثل مربا، کف‌ها را جمع کنید و مراقب باشین له نشه.

حدود پانزده دقیقه برای آلبالو کافیه. فیله‌هارا گرد بپیچین تو تابه‌ای که چرب کردین، روی حرارت بذارین تا سرخ بشه. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه زعفران دمکرده بدین، یک لایه برنج و بعد البالو را بدون شهد یک ردیف بریزین روی برنج وبعد دوباره برنج بریزین.

چند برش کره روی برنج قراربدین و فرصت بدین دم بکشه. تو این فاصله فیله‌ها سرخ شدن کمی از شهد آلبالو هم میشه به مرغ اضافه کرد که طعم بگیره. برنج که دم کشید همراه با فیله‌ها سرو کنید.

نکته‌ها:

  • آلبالو رسمی برای آلبالوپلو بهترین گزینه است وبهترین آلبالو تهران آلبالو #آهار که هنوز نیومده.
  • موقع پخت آلبالو اگر طرفدار غذای شیرین نیستین، یه کوچولو نمک بهش بزنین. طعمش را عمومی‌تر میکنه و بیشتر پسندیده میشه.
  • به جای فیله از ران بی استخوان هم میتوانید استفاده کنید که البته راحت پیچیده نمیشه.
  • عطر کره در خوشمزه‌ شدن غذا موثره دریغ نکنید.
  • این شهد آلبالو وزعفران برای رنگ‌آمیزی برنج برای تزیین آلبالوپلو عالیه.
  • آلبالو پلو برای مهمونی وپذیرایی رسمی گزینه شیکی است.
  • آلبالو پلو با گوشت قلقلی هم عالیه، فقط خیلی زمان بر‌ تر هست.
  • در مستطاب آشپزی ترکیب هل، میخک و زنجبیل کنار زعفران ادویه آلبالو پلو معرفی شده. اگر طرفدار غذای معطر هستین میشه ازین ترکیب استفاده کنید.

طرز تهیه آلبالو پلو با ته دیگ سیب زمینی رنده شده

بسته به ذائقه تون میتونین ترش یا ملس یا شیرین درست کنید. من ملس رو به ترش دوست دارم اگه شیرین تر دوست دارین شکر رو بیشتر بریزین.

مواد لازم آلبالو پلو

  • آلبالو بی هسته ۲۵۰ گرم
  • برنج دو لیوان
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • کره کمی
  • مرغ یا گوشت به میزان لازم
  • پیاز یک عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زعفرون به میزان لازم
  • گلاب یک چهارم لیوان
طرز تهیه

البالوهای بی هسته رو داخل تابه بریزین شکر و‌کره رو‌اضافه کنید و حرارت رو روشن کنیدحدودا هفت تا ده دقیقه بعد خاموش و آبکش کنید.

کمی از اب البالو‌هم نگه دارین. داخل تابه‌ای پیاز خلالی خرد شده رو بریزین کمی تفت بدین بعد فیله‌های مرغ رو‌ اضافه کنید نمک، فلفل، زعفرون دم شدت اضافه و بعد در تابه رو بذارین و اجازه بدین بپزه.

برنج رو ابکش کنید. من برای ته دیگ یه دونه سیب زمینی رنده کردم بهش نمک و فلفل و زعفرون اضافه کردم داخل قابلمه روغن ریختم و سیب زمینی رو ریختم و‌سطحش رو صاف کردم.

حالا یه لایه برنج ابکش شده رو میریزم روش بعد کمی البالو رو‌میریزم وسط برنج، مجدد برنج میریزم و تکرار میکنم تا برنج و البالو تموم شه روغن میریزم و‌ میذارم دم بکشه.

اواخر دم کشیدن کمی اب البالویی که نگه داشته بودم رو همراه با گلاب میریزم. میتونید کمی زعفرون دم کشیده هم بریزین برای سه رنگ شدن برنجتون.

من همه رو یه دست البالویی‌ دوست دارم. برای تزیین هم‌میتونین از خلال پسته و‌بادوم استفاده کنید.