نان لبو رو امتحان کردید؟ نان لبو یه نون خوشرنگ و پر خاصیت و پرحاشیه ست و مناسب فصل زمستون.حالا چرا پر حاشیه؟ اگه بدونید برای گرفتن این عکس چه ها که نشد. چنان روی برف های حیاط لیز خوردم که بعد از چند روزتا همین الان بدنم کوفته شده! امیدوارم که بپزید و نوش جان کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه نان لبو
- آرد ۳ و نیم پیمانه
- آب ۳/۴ پیمانه
- پوره لبوی خام ۱/۵ پیمانه
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- شکر ۲ قاشق چای خوری
- خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
- گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه نان لبو
برای شروع ابتدا شکر و خمیر مایه و آب ولرم را در لیوان ریخته و هم زده و در لیوان را بسته و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه میگذاریم تا خمیر مایه فعال شود.
حدود سه عدد لبوی خام متوسط را پوست کنده و کاملا ریز میکنیم.
در یک کاسه ی بزرگ آرد و نمک و روغن و خمیر مایه فعال شده را افزوده و خوب مخلوط می کنیم و حدود پنج دقیقه ورز دهید.
سپس گردوهای خرد شده را افزوده و حدود یکی دو دقیقه دیگر ورز دهید.
سپس خمیر را پوشانده (بهتره با پلاستیک بپوشونید تا رنگ لبو به پارچه اتان پس نده) یک ساعت در جای نسبتاً گرمی استراحت بدهید.
بعد از یک ساعت خمیر را به هر مدلی که دوست داشتید (گرد یا بیضی یا … ) شکل داده و حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با دمای تقریبی ۱۸۰ درجه بپزید.
بهتره برای ورز دادن خمیر از دستکش استفاده کنید چون رنگ طبیعی لبو خیلی به دست رنگ میده.