رول نان سیب زمینی یه شام سبک بسیار عالیه و یه میان وعده ی جذابه برای اهل خونواده. بافتش نرمِ و طعمش عالی و امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه رول نان سیب زمینی

  • آب ولرم یه لیوان
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • خمیر مایه یه قاشق غذاخوری
  • بهبود دهنده یک سوم قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • شکر یه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یه دونه (سفیده برای داخل خمیر، زرده برای رومال)
  • آرد حدود سه لیوان
  • شیر یه قاشق غذاخوری برای رومال

مواد لازم برای پوره سیب زمینی برای وسط خمیر

  • سیب زمینی سه تا متوسط
  • شیر ولرم نصف لیوان
  • کره بیست و پنج گرم
  • نمک و فلفل و پود رسیر و مقداری جعفری (خشک یا تازه)

طرز تهیه رول نان سیب زمینی

طرز تهیه رول نان سیب زمینی

برای شروع ابتدا همه ی مواد رو به جز آرد، با هم مخلوط کنید، بعد آروم آروم و کنترل شده، بهش آرد رو اضافه کنید و خوب ورز بدید، اگه مواد کمی چسبنده بود با دست چرب ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره، اگر نرفت یه کم دیگه آرد اضافه کنید، وگرنه آرد زیاد نریزید تا خمیرتون سفت نشه.

خمیر جمع شده رو، ده دقیقه خوب ورز بدید ،بعد داخل ظرفی چرب شده، یک ساعت بهش استراحت بدید.

تو این فاصله میریم سراغ مواد میانی که همون پوره ی سیب زمینیه.

برای مواد میانی سیب زمینی های پخته رو له کنید بهش کره و شیر رو اضافه کنید، اگر سفت بود شیر بیشتری اضافه کنید، به صورتی که مایه کرمی و نرم باشه بعد بهش مابقی موادی که گفتم رو اضافه کنید.

بعد از یک ساعت، خمیر رو مستطیلی باز کنید، پوره سیب زمینی رو کامل روش بمالید، بعد آروم، رول کنید و کناره ی خمیر رو قشنگ ببندید و برش های چهار الی پنج سانتی بزنید و
توی سینی چرب شده با فاصله بچنید.

اون زرده ی تخم مرغ رو با یه قاشق غذاخوری شیر، مخلوط کنید و رومال بزنید. بعد بذارید داخل فر از پیش گرم شده با دمای صد و هشتاد به مدت سی و پنج دقیقه، بعد برای ده دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید تا رول ها، خوش رنگ بشن. نوش جان