کیک انبه و نارگیل یه کیک فوق العاده خوشمزه با یه بافت نرم و ابری! کیک انبه و نارگیل با اون عطر و طعم بی نظیرش! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک انبه و نارگیل
- آرد ۱/۵ پیمانه یا لیوان فرانسوی
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
- پوره انبه ۱ پیمانه
- پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
دستور تهیه کیک انبه و نارگیل
در ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مخلوط و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن حسابی هم بزنید تا سفید حجیم و کشدار بشه.
سپس پوره انبه و بعد روغن و پودر نارگیل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مواد خشک (آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر) رو مخلوط و الک کنید و طی۲ یا ۳ مرحله اضافه کنید و هم بزنید.
در اخر سطح مواد رو با پرک بادام تزئین کنید.
حالا قالب کیک رو حسابی چرب و آرد پاشی کنید یا از اسپری جدا کننده استفاده کنید.
سپس مواد رو بریزین داخل قالب و بزارین توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تا زمانی که روی کیکی ها رنگ بگیره و وقتی سیخ چوبی رو توی کیک فرو میکنید تمیز در بیاد.
بعد از اینکه از فر دراوردین بزارین کاملا سرد بشه و از قالب در بیارین.
دمای فر گازی۱۸۰ درجه سانتی گراد و دمای فر برقی و سولاردوم۱۶۰ درجه سانتی گراد.