کتلت مرغ با سس مایونز بدون سیب زمینی یه کتلت فوق‌العاده خوشمزه و متفاوته که طعم خاصی داره. دستور پخت‌های متفاوتی برای تهیه کتلت مرغ وجود داره، اما کتلت مرغ و سس مایونز مزه متفاوتی داره.

در ادامه با دستور پخت کتلت مرغ با سس مایونز مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سس مایونز بدون سیب زمینی

  • مرغ 1 کیلو
  • سس مایونز (یا سس بشامل) 1 پیمانه
  • قارچ نیم کیلو
  • تخم مرغ 3 تا 4 عدد
  • زرده تخم مرغ 3عدد
  • کره 60 گرم
  • جعفری خرد شده (یا کرفس خرد شده) 2 قاشق سوپ‌خوری
  • آرد سوخاری 1 پیمانه
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کتلت مرغ با سس مایونز بدون سیب زمینی

طرز تهیه کتلت مرغ با سس مایونز یا بشامل

مرحله اول، پختن مرغ

برای شروع ابتدا مرغ رو تمیز کرده و میشوئیم و با نصف لیوان آب، یک عدد پیاز خرد شده، یکی دو ساق کرفس خرد شده و با یک دسته کوچک جعفری و کمی نمک و فلفل میذاریم بپزه به طوری که بعد از پختن دو تا سه قاشق بیشتر آب نداشته باشه.

بعد مرغ رو میذایم سرد بشه. آب مرغ رو از صافی رد میکنیم و استخوان‌های مرغ را جدا می‌کنیم و مرغ رو چرخ میکنیم.


مرحله دوم، آماده کردن مایه کتلت

آب مرغ رو با سس مایونز یا بشامل مخلوط میکنیم.

قارچ رو ریز خرد میشوییم و ریز خرد می‌کنیم و با پنجاه گرم کره کمی سرخ میکنیم.

سپس سه عدد زرده تخم مرغ رو با سس مایونز یا بشامل مخلوط می‌کنیم و کمی نمک و فلفل میریزیم.

سپس مرغ و قارچ رو داخل این سس میریزیم و هم می‌زنیم تا مخلوط بشه.

جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم و تمام مواد رو خوب مخلوط می‌کنیم. مایه کتلت باید به صورت خمیر و کمی سفت باشه.

اگه مایه کتلت شل شد کمی آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده به مایه اضافه میکنیم.

سپس حدود نیم ساعت تا یک ساعت مایه کتلت رو داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه تصویری سس بشامل (سس سفید)

مرحله سوم، سرخ کردن کتلت

در ادامه از مایه کتلت گلوله‌هایی به اندازه یک تخم مرغ برمیداریم. روی میز رو کمی آرد سوخاری یا نون خشک کوبیده می‌پاشیم و گلوله‌ها رو به قطر نیم تا یک سانتی‌متر باز میکنیم و به طول سه تا چهار سانتی‌متر میبریم.

سه تا چهار عدد تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا از حالت لختگی خارج و یکدست بشه.

سپس کتلت رو در آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده میغلطنیم و بعد به تخم مرغ آغشته می‌کنیم.

در آخر کتلت ها رو در روغن فراوان داغ شده سرخ میکنیم تا طلائی بشه و بعد با کفگیر از روغن خارج میکنیم و در صافی یا دستمال مخصوص میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه.

سپس کتلت‌ها رو در دیس می‌چینیم و اطرافش رو با برگ جعفری و گوجه فرنگی حلقه شده تزئین می‌کنیم.

دستور پخت‌های پیشنهادی