تو این دستور پخت کتلت ساندویچی بدون گوشت از سویا استفاده شده که شما می‌تونید با گوشت جرخ‌کرده جایگزینش کنید یا اصلا حذفش کنید. در ادامه با دستور پخت کتلت ساندویچی بدون گوشت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کتلت ساندویچی بدون گوشت

  • سویا 1 لیوان
  • لیمو ترش 1 عدد
  • نان بربری یک عدد
  • شیر نصف لیوان
  • سیب زمینی نیم کیلو
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری (یا سبوس گندم یا برنج) 1 لیوان
  • دانه فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز 2 قاشق چای‌خوری
  • نمک دریا 1 قاشق چای‌خوری
  • پول بیبر 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کتلت ساندویچی بدون گوشت

طرز تهیه کتلت ساندویچی بدون گوشت

مرحله اول، خیس دادن سویا

سویا رو به همراه آب یک لیمو ترش تازه و مقداری نمک و آب گرم نیم ساعت خیس کنید.


مرحله دوم، خیس دادن نون بربری

سر و ته یدونه نون بربری رو توی نصف پیمانه شیر خیس بدید تا فقط نرم بشه. بعد شیر اضافی نون رو بگیرید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت برنج با سیب زمینی و سویا بدون گوشت

مرخله سوم، چرخ کردن مواد

نیم کیلو سیب زمینی رو آب‌پز کنید. سپس پوست سیب زمینی رو بگیرید و وقتی که خنک شد دو مرتبه چرخش کنید. در ادامه سویا رو آب کشی کنید و آب اضافیش رو بگیرید و سویا و نون بربری رو هم چرخ کنید. در آخر یک پیاز رو پوست بگیرید و چرخ کنید. سپس آب پیاز رو بگیرید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت لپه با سویا و سیب زمینی بدون گوشت

مرحله سوم، آماده کردن مایه کتلت ساندویچی بازاری

یک قاشق چای‌خوری دونه فلفل سیاه، دو قاشق چای‌خوری تخم گشنیز و یک قاشق چای‌خوری نمک دریا رو داخل هاون بریزید و  آسیاب کنید. سپس سیب زمینی، سویا و نون بربری چرخ شده رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید. پیاز چرخ شده و فلفل سیاه، تخم گشنیز و نمک دریای آسیاب شده، یک قاشق چای‌خوری پول بیبر، یک عدد تخم مرغ رو اضافه کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا مواد کامل با هم مخلوط بشن و به انسجام کافی برسه. سپس روی طرف رو بپوشونید و مایه کتلت ساندویچی بازاری رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا استراحت کنه.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت بلغور گندم با سیب زمینی

مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت ساندویچی بدون گوشت

مایه کتلت رو از یخچال بیرون بیارید. داخل یک کاسه یک پیمانه آرد سوخاری (یا سبوس گندم یا سبوس برنج) بریزید. یک قاشق غذاخوری از مایه کتلت لاهیجانی بردارید و مایه کتلت رو با قاشق داخل سبوس گندم یا برنج بغلتونیدتا بتونید توی دستتون بهش فرم بدید.

سپس با دست به کتلت ساندویچی فرم بدید و داخل روغن داغ سرخش کنید. همچنین میتونید کتلت ها رو فقط کمی سرخ کنید تا کمی مقاوم‌تر بشن و بعد فریزشون کنید و بعدا هر وقت خواستید دوباره سرخش کنید.

در زمان سرخ کردن کتلت ساندویچی بازاری خیلی دقت کنید چون که خیلی شکننده و حساس هستند.

وقتی که دو طرف کتلت ها سرخ شدن با گوحه فرنگی و خیار شور خرد شده و نون ساندویچی سرو و نوش جان کنید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه کتلت پلو با گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی