کیتو مرغ یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی که به کتلت خودمون خیلی شبیه هستش!
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ ایتالیایی
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
- پنیر موزارلا ۵۰ گرم
دستور پخت کتلت مرغ ایتالیایی (کیتو مرغ)
سینه مرغ رو داخل غذاساز (یا چرخ گوشت) انداختم. سیر رو رنده کردم. جعفری و ریحان رو خرد کردم. سینه مرغ و سیر رنده شده (یا پودر سیر)، ریحان خرد شده، جعفری خرد شده، پودر سوخاری، تخم مرغ، پنیر پیتزا، نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو با هم مخلوط کردم.
تابه ای رو روی حرارت ملایم قرار دادم . مقداری روغن ریختم. از موادم توی دستم کمی پهن کردم و داخل تابه قرار دادم . با حوصله با حرارت ملایم رو به کم گذاشتم، وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم بپزه و سرخ بشه.
اگر دوست داشتید این غذا کنارش یه سس داره که می تونید درست کنید.
سس مارینارا
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۱ عدد
- ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق مرباخوری
- رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
- آب لیمو ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و قلقل و آویشن به میزان لازم
پیاز رو رنده کردم و کمی تفت دادم، سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و کره رو ریختم و با هم تفت دادم رب گوجه رو هم اضافه کردم و تفت دادم. گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم، نمک و فلفل و آویشن ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا به غلظت برسه. وقتی به غلظت رسید، ریحان خرد شده، جعفری خرد شده و آب لیمو اضافه کردم. کمی روی حرارت موند از حرارت برداشتم.