اگه برگ چغندر رو دور میریزید و استفاده‌ای ازش نمی‌کنید، از این به بعد با برگ چغندر این کوکوی ساده و خوشمزه رو رو درست کنید. کوکوی برگ چغندر یه غذای گیاهی سبک و خوشمزه و راحته.

برگ چغندر ارزش غذایی بالا و خواص زیاد داره. البته باید به اندازه مصرف بشه. چون که مصرف زیادش مشکل ایجاد میکنه.

در ادامه با دستور پخت کوکو برگ چغندر مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ چغندر

  • برگ چغندر خرد شده 2 پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 4 حبه
  • آرد سفید یا آرد برنج
  • تخم مرغ 3 عدد
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • کاری نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کوکو برگ چغندر

طرز تهیه کوکوی برگ چغندر ساده و خوشمزه

مرحله اول، خرد کردن برگ چغندر

ابتدا برگ‌های شسته شده چغندر رو رو ریز خرد کنید. مثل سبزی کوکو سبزی. برای خرد کردن از چاقوی تیز استفاده کنید تا برگ‌ها رو له نکنه.


مرحله دوم، سرخ کردن پیاز

یک پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا طلایی بشه. سپس نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه‌ها گرفته بشه و عطر ادویه بلند بشه.

سپس شعله رو خاموش کنید و کمی زمان بدید تا پیاز کمی خنک بشه.


مرحله سوم، آماده کردن مایه کوکوی برگ چغندر

برگ چغندر خرد شده رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس یک پیاز خام رو پوست بگیرید و رنده کنید، حبه‌های سیر رو هم رنده کنید و به برگ چغندر اضافه کنید.

در ادامه پیاز داغ و آرد رو هم اضافه کنید و مواد رو کمی با هم مخلوط کنید.

تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچک بشکونید و وقتی که از سالم بدونشن مطمئن شدید با مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.

اگه مایه کوکو به انسجام مناسب نرسید و خیلی شل بود، دوباره کمی آرد اضافه کنید.


مرحله چهارم، سرخ کردن کوکو

یک تابه نچسب رو روی حرارت بذارید و وقتی که داغ شد مقدارب روغ سرخ کردن بریزید و زمان بدید تا داغ بشه.

سپس مایه کوکو رو به آرومی وسط تابه بریزید و بعد با پشت قاشق مواد رو صاف کنید.

درب تابه رو بذارید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدید تا روی حرارت متوسط کوکو برشته بشه.

بعد از گذشت یک حدود یک ربع، وقتی که رنگ کناره‌های کوکو تغییر کرد و طلایی شد، یک سینی روی تابه بذارید و کوکو رو با احتیاط داخل سینی برگردونید. بعد از اینکه کوکو رو برگردوندید، دیگه درب تابه رو نذارید.

کوکو روی به آرومی به تابه منتقل کنید و برش بدید و حدود ده تا دقیقه تا یک ربع زمان بدید تا طرف دیگه کوکو برشته بشه.

دستور پخت‌های پیشنهادی:

Rate this post