کتلت مرغ با سیب زمینی پخته یکی از غذاهای نونی و خوشمزه ای هست که طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی درست میشه و معمولا به همراه سس کچاپ سرو میشه.

برای درست کردن کتلت مرغ با سیب زمینی پخته میتونید از سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران مرغ که چرخ شده استفاده کنید. این شما و اینم رسپی خوشمزه ترین کتلت مرغ با سیب زمینی پخته از وبسایت فیدیا!


مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته

مواد لازم مقدار
سینه و ران مرغ بدون استخوان مخلوط حدودا ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۳ حبه درشت
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری نصف قاشق غذاخوری
تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
آویشن نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
فلفل ترکیه نوک قاشق چای خوری
پودر سیر یک قاشق چای خوری
ادویه مرغ (به دلخواه) یک قاشق چای خوری
روغن مایع برای سرخ کردن کتلت به میزان لازم

دستور پخت خوشمزه ترین کتلت مرغ با سیب زمینی پخته

طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته

۱. ابتدا تیکه های مرغ را در موادی همچون پیاز و کمی زعفران و نمک و آبلیمو و فلفل دلمه خوابانده و استراحت دهید.

۲. بعد از چند ساعت تیکه های مرغ را از مواد خارج کرده به همراه سیر داخل چرخ گوشت یا غذا ساز ریخته حسابی چرخ کنید.

۳. پیاز را رنده کرده و آب آن را حسابی بکشید. سپس با مرغ چرخ کرده خوب ورز دهید.

۴. سیب زمینی را کمی نیم پز کرده و رنده کنید.

۵. مرغ چرخ شده سیب زمینی رنده شده ادویه ها، پودر سوخاری وتخم مرغ را حسابی مخلوط کنید.

۶. چنانچه مایه کتلت شل بود، کمی پودر سوخاری بیشتر بریزید تا مایه کتلت منسجم تر شود. (اگر ذائقه تان با آرد سوخاری جور نبود می توانید به جای آن از آرد سفید نان استفاده کنید.)

7. روغن را داغ کرده و کتلت ها را به اشکال دلخواه خود در روغن سرخ کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت کتلت مرغ با سیب زمینی پخته

  • سیب زمینی را در حدی آبپز کنید که نیم پخته شده و له و نرم نشود.
  • برای عطر بیشتر می توانید به دلخواه کمی سبزی معطر اضافه کنید.
  • اگه زمان دارید بهتره مواد کتلت که آماده شد نیم ساعت روش رو بپوشونید و در محیط بذارید تا کمی استراحت کنه و بعد شروع به سرخ کردن کنید. این نکته در حفظ انسجام کتلت بی تاثیر نیست و از طرفی طعم مواد کاملا به خورد هم میره و کتلت خوشمزه تر می شود.
  • سینه مرغ به تنهایی باعث سفت شدن بافت کتلت بعد از سرخ شدن میشود بهتر است از مخلوط ران و سینه مرغ استفاده کنید تا کتلت نرم و ترد تری داشته باشید.
  • گوشت مرغ و سیر باید چرخ یا اگه چرخ گوشت ندارید میکس بشه. میتونید از گوشتکوب برقی، غذاساز یا میکسر یا با هر وسیله ای که دارید گوشت مرغ رو میکس کنید.

نوش جان