دستور پخت کتلت مرغ انواع مختلفی داره، اما در این آموزش کتلت مرغ از مرغ خام چرخ شده به همراه سیب زمینی خام استفاده شده که نتیجه‌اش یه کتلت مرغ ترد و خوشمزه میشه. در این آموزش آشپزی با طرز پخت کتلت مرغ چرخ کرده به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.


مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ خام با سیب زمینی خام

  • سینه مرغ کامل 1 عدد
  • سیب زمینی 4 عدد
  • پیاز 2 عدد متوسط (1 عدد بزرگ)
  • تخم مرغ 1 تا 2 عدد
  • هویج 2 عدد (به دلخواه)
  • گشنیز خرد شده نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • گوجه فرنگی 5 عدد
  • نمک 1 تا 2 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری (به دلخواه)

طرز تهیه کتلت مرغ خام چرخ کرده با سیب زمینی خام

طرز تهیه کتلت مرغ چرخ کرده خام با سیب زمینی خام

مرحله اول، چرخ کردن مرغ

برای شروع استخوان‌های سینه مرغ رو جدا کنید و چرخ کنید. به دلخواه می‌تونید از قسمت‌های دیگه مرغ هم استفاده کنید.


مرحله دوم، رنده کردن سیب زمینی، پیاز و هویج

دراین مرحله سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سپس پیاز رو هم رنده کنید. آب پیاز رو به طور کامل بگیرید. هویج رو هم ریز رنده کنید.

در ادامه سیب زمینی، پیاز و هویج رو به مرغ خام چرخ شده اضافه کنید.


مرحله سوم، مخلوط کردن مواد

تخم مرغ رو داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید به مواد کتلت اضافه کنید. سپس گشنیز رو که ریز خرد کردید به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و به دلخواه پودر سیر به مواد اضافه کنید و مواد کتلت رو خوب ورز بدید.
در صورت نیاز می‌تونید نصف لیوان پودر سوخاری به مواد اضافه کنید.

مواد رو ورز بدید و وقتی که منسجم شد، مواد رو حدود یک ساعت داخل یخچاب بذارید تا استراحت کنه.


مرحله چهارم، سرخ کردن کتلت

یک ماهیتابه نچسب رو روی حرارت بذارید. روغن مناسب سرخ کردن بریزید و وقتی که روغن داغ شد، کتلت‌ها رو داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.


طرز تهیه کتلت مرغ رژیمی و بدون روغن

برای درست کردن کتلت مرغ رژیمی، کف تابه رژیمی رو کمی چرب کنید. مواد کتلت رو داخل تابه به شکل دلخواه پهن کنید و با حرارت خیلی کم برشته کنید.


طرز تهیه کتلت مرغ داخل فر

برای درست کردن کتلت مرغ خام داخل فر، کف سینی فر رو چرب کنید، کتلت‌ها رو به شکل دلخواه داخل سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید.


مرحله پنجم، آماده کردن سس گوجه برای کتلت مرغ

گوجه‌فرنگی‌ها رو پوست گرفته و رنده کنید. سپس روی حرارت بذارید تا آبش کمی کشیده بشه. اگه گوجه‌فرنگی خیلی آب داشت، آبش رو جدا کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در صورت دلخواه سس گوجه رو روی کتلت‌هاس سرخ شده بریزید. سپس حدود 5 تا 10 دقیقه کتلت و سس رو روی حرارت بذاید تا طعم سس به خورد کتلت‌ها بره.
کتلت مرغ خام و سیب زمینی خام رو می‌تونید به همراه نون یا برنج میل کنید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه شامی عدس و نخود بدون گوشت
طرز تهیه شامی ترش گیلانی
طرز تهیه نون شامی مازندرانی
طرز تهیه کوکو سبزیجات رژیمی و خوشمزه؛ تصویری و مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی کدو سبز، غذایی سالم، رژیمی، ساده و ارزان
طرز تهیه کوکوی کلم پیچ، غذایی خوشمزه، سبک، سالم و ارزان
طرز تهيه خوشمزه ترین كوكوی لوبيا سبز تبريزی؛ مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو بادکوبه ای گیلانی خوشمزه و مجلسی
کوکو سیب زمینی با مرغ چرخ کرده