جلی کیک یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که جزو دسته ی کیکای کافی شاپی قرار میگیره. شاید ظاهرشو ببینین فکر کنین درست کردنش خیلی دنگ و فنگ داره ولی برعکس، خیلی سریع و با چند قلم مواد ساده درست میشه. برای پایه کیک از کیک کره ای استفاده کردم با تجربه ای که تو زمینه کیک پزی دارم به این نتیجه رسیدم که کیکای کره ای بهترین گزینه برای کیکای خیس و مرطوب هستند چون مایعی که بین بافتای کیک میره به هیچ وجه کیک رو خمیر نمیکنه.
مواد لازم برای تهیه جلی کیک
برای کیک
- تخم مرغ پنج عدد
- کره به دمای محیط صد گرم
- شکر یک لیوان
- آرد سفید یک لیوان و نصف
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
برای کرم پنیری
- خامه صبحانه دو پاکت
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- شکر سه قاشق غذاخوری
- پودر ژله توت فرنگی دو بسته
- پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه جلی کیک
کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
تخم مرغارو دونه دونه اضافه میکنیم هر دونه رو دو دقیقه با همزن میزنیم. (یعنی کلا این مرحله ده دقیقه زمان میبره).
همراه با دونه آخر تخم مرغ، وانیل رو هم اضافه میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو جداگونه الک میکنیم کم کم به مایع تخم مرغ و کره اضافه میکنیم با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مایع رو داخل قالب ۲۰سانتی که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.
فر رو هم از قبل گرم میکنیم کیک رو به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه داخل فر میپزیم در آخر با سیخ چوبی یا چنگال چک کنین اگه کیک بهش نچسبید کیکتون پخته.
این کیک خوب پف میکنه ولی اگه خواستین در قالب بزرگتر درست کنین و یا ارتفاع کیکتون بیشتر بشه میتونین مواد رو دو برابر بگیرین.
که من چون قالبم بزرگتر بود دو برابرشو درست کردم.
کیک رو بعد خنک شدن از وسط نصف میکنیم و هر قسمت رو به هشت تکه تقسیم میکنیم.
دوبسته ژله رو تو دو لیوان آب جوش حل میکنیم یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم میزاریم یخچال تا نیم بند بشه.
برای کرم پنیری هم خامه و پنیر خامه ای و شکر با همزن میزنیم تا فرم بگیره.
یک تکه کیک برمیداریم اطرافشو کامل داخل ژله نیم بند میزنیم بعد داخل پودر نارگیل میغلتونیم و داخل ظرف سرو میچینیم موقع زدن کیک داخل ژله سعی کنین چند ثانیه هر طرفشو داخل ژله نگه دارین تا ژله به خورد کیک بره.
روی کیک با قیف، کرم پنیری میریزیم دوباره یک لایه کیک و در آخر کرم پنیری.
تمام تیکه های کیک رو به همین صورت داخل ظرف میچینیم.
در آخر با توت فرنگی و پودر پسته تزیین میکنیم.